- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Aynn robota robot süpürge can yaKime etcem robota mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn robota robot süpürge can yaKime etcem robota mi
Bir zamanı yok yürüyebildiğin kadar yürü sen. Benim sezaryen olur belki ama yarım saat yürümeye çalışıyorum. En kötü 2 günde 1.Daha çok yürüsem daha iyi ama kasılmalar ve bel ağrıları oluyo yürürken de genelde tekim zorlamıyorum kendimi.Kizlar Normal dogum isteyenler yürüyüşe ne zaman basladiniz yada baslayacaksiniz?
Gebeliğimi öğrendiğimden beriKizlar Normal dogum isteyenler yürüyüşe ne zaman basladiniz yada baslayacaksiniz?
Cok güzel keske bende yapabilseydimGebeliğimi öğrendiğimden beri
Kuzum ben 5. Aya kadar haftada 3 4 gün yürüyordum 1saat aksamları isten gelince ama şimdi hava sogudu parka çıkamıyoruz aksam evde koşu bandinda da cok ses çıkıyor diye yapamıyorum isten ayrilinca düzenli olarak baslicam yineBir zamanı yok yürüyebildiğin kadar yürü sen. Benim sezaryen olur belki ama yarım saat yürümeye çalışıyorum. En kötü 2 günde 1.Daha çok yürüsem daha iyi ama kasılmalar ve bel ağrıları oluyo yürürken de genelde tekim zorlamıyorum kendimi.
Ben de hava soğuduğu için her gün çıkamıyorum o yüzden leslie yapmaya başladım çok hızlı tempo olmayacak şekilde deneyebilirsinKuzum ben 5. Aya kadar haftada 3 4 gün yürüyordum 1saat aksamları isten gelince ama şimdi hava sogudu parka çıkamıyoruz aksam evde koşu bandinda da cok ses çıkıyor diye yapamıyorum isten ayrilinca düzenli olarak baslicam yine
Sallamamaya çalış ben de beceremiyorum ama deniyorumHerşeyi çok biliyorlar gibi çok severler direktif vermeyi, icraat asla yok ama Olsa bile saçma sapan, yalan yanlış, küfür gibi Benim de anlatacak o kadar çok şeyim var ki, en son doğuma üç dört gün kala hiç haketmediğim şeyler yaşattılar asla unutmayacağım ve affetmeyeceğim, bu konuda çok dertliyim ama canımı sıkmak istemiyorum daha fazla yok yereBenim kayınvalide de geçen gün geldi daha fazla ağırlaşmadan bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüle çok uzun sürer o iş dedi O kadar zoruma gitti ki kendi zıpır gibi çok genç. Demiyor ki bu kız hamile bir işin ucundan da ben tutayım. Hastane süslemeyi unutmayın, çamaşırları şöyle yıkayın, battaniyeyi şunu bunu alın son güne bırakmayın falan anca direktif veriyor onu yap bunu yapma ama kendi daha bir çöp almadı bebeğe. Bir şeye elini sürdüğünü de görmedik. Bir şey de diyemiyorsun sinir olup oturuyorsun öyle
Yoklukları varlıklarından daha iyi kesinlikle gelmesinlerDaha fazla anlatmayın fenalık geçireceğim
Aman ben birsey istemiyorum
Bebek dogunca bile gelmesinler istemiyorum (cok kötüyüm diyorum sonra kendi kendime)
Bende birsey görmüyorum bikac yelek haricinde
Ama geldiklerinde fayda da
Olmuyor ben mahvolacagim bebekle
Yemektir temizliktir
Tek olmak daha rahat
Hersey dort dortlik hizmet bekleniyor çünkü
Birde bu niye agliyor niye emmiyor
Sutun var mi bla bla bla
Ayyy fenalik geldi bak yine
ben yine onu da çocuk doktorları önermiyor diyeceğim kopup parçalarını yutarak boğulma tehlikesine karşı, Allah korusunKızlar günaydın
Bebeklerinde kehribar kolye kullanan var mı?
Aksesuarcı güzeli Senin kızın kokoş olacak biz şimdiden takip olalımKızlar makrome emzik askımız geldi
Kizlar Normal dogum isteyenler yürüyüşe ne zaman basladiniz yada baslayacaksiniz?
Eki Görüntüle 2942594
Paketlere notlar ekliyorum. Eşime anlattım ama ben karıştırırım o anda dedi. Annem ya da kayın validem yetişirse inşallah onlara zaten çantamı açar gösteririm.
Benimde 2 ayim var doğuma gec kalmis sayilmam o zamannormalde hemen başlamak lazım ama ilk cocukta son 2 ayda ağırlık vermiştim
bunda daha başlayamadım, vakit bulamıyorum.
ilk doğumum da çok faydası oldu, son 2 hafta squarta ağırlık vermiştim
banyoya girip duşun altında yapıyordum.
Bu hafta 32 haftalik olucam isten ayrilcam daha duzenli yapmaya baslicam insAllahBen de hava soğuduğu için her gün çıkamıyorum o yüzden leslie yapmaya başladım çok hızlı tempo olmayacak şekilde deneyebilirsin
Bn sadece doğumhaneye verilecek olana yazdım diğerlerinde ayık olurum diye düşünüyorumEki Görüntüle 2942594
Paketlere notlar ekliyorum. Eşime anlattım ama ben karıştırırım o anda dedi. Annem ya da kayın validem yetişirse inşallah onlara zaten çantamı açar gösteririm.
Doğumhaneye kalın battaniye de vercen mi? Ben de ayık olurum diyom ama velev ki isler karıştıBn sadece doğumhaneye verilecek olana yazdım diğerlerinde ayık olurum diye düşünüyorum
Yok bi tarafı penye bi tarafı kadife gibi olan battaniyeyi koydumDoğumhaneye kalın battaniye de vercen mi? Ben de ayık olurum diyom ama velev ki isler karıştı