- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana çok geldi.Kizlar toplam fiyat nasil sizce uygun mu ?uzun zamandır bebek alisverisi yapmayinca bilemedim.
Lcw bu ara iyice uçurmuş fiyatlarıKizlar toplam fiyat nasil sizce uygun mu ?uzun zamandır bebek alisverisi yapmayinca bilemedim.
Ama indirime denk gelmişsindir magazada kısmetbunlardan bende aldım almaz olaydım
mağzasına gittim 8 liraymış ya
bi de o zaman aldım, ev beyaz zıbın doldu
Mağazada 6 al 5 öde hattabunlardan bende aldım almaz olaydım
mağzasına gittim 8 liraymış ya
bi de o zaman aldım, ev beyaz zıbın doldu
Yakınlarında ebebek varsa birebir görerek al bnce reyonlarda daha uyguna bile zıbın varKizlar toplam fiyat nasil sizce uygun mu ?uzun zamandır bebek alisverisi yapmayinca bilemedim.
Ama indirime denk gelmişsindir magazada kısmet
Mağazada 6 al 5 öde hatta
Genelde hep öyle indirimliaaynen 6 ay 5 ödeydi,
artık neye denk geldim bilmiyorum
ama orda 8 lira görünce içim acıdı,
dayanamayıp bi da aldım
her dönemden 6 şar adet var
Nette de oluyodu 6 al 5 öde filan. Ust kiyafeti açık renk olursa içerden gözüküyo filan renkliler hoş olmuyo zaten.Yanitlar icin sagolun kizlar dediginiz gibi içe giyecek mantikli olan beyaz almak e bebekde yok yakınlarda netten bakayim
Yanitlar icin sagolun kizlar dediginiz gibi içe giyecek mantikli olan beyaz almak e bebekde yok yakınlarda netten bakayim
Yanitlar icin sagolun kizlar dediginiz gibi içe giyecek mantikli olan beyaz almak e bebekde yok yakınlarda netten bakayim
Gayet uygun Hepsine 0-3 almaKizlar esimin n11 de 100 tlye 40 tl kuponu var e bebegin zibini 10 tanesi 113 e geliyor alayim dimi uygun oluyor.
5 yenidoğan alicam, 5 tane 3 ay alicam insallahGayet uygun Hepsine 0-3 alma
Bi kaç 3-6 da Al
Yenidoğan çok küçüktü 0-3 ay al yeni doğan yerine birazda çekiyorlar5 yenidoğan alicam, 5 tane 3 ay alicam insallah
Cnm 0 3 yokki. Yenidoğan, 3 ay ,6 ay seklinde gidyor bedenlerYenidoğan çok küçüktü 0-3 ay al yeni doğan yerine birazda çekiyorlar
3 ay al 6 ay al.. Yenidoğanda benim aldıklarımdan kruvazelerden al. Dur link atayım.Cnm 0 3 yokki. Yenidoğan, 3 ay ,6 ay seklinde gidyor bedenler
3 ay , 6 ay alCnm 0 3 yokki. Yenidoğan, 3 ay ,6 ay seklinde gidyor bedenler