- 18 Şubat 2008
- 2.855
- 4.761
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hep katlamali alirim diyordum kuvet setini ama suan bu fiyat olarak cok cazip geliyor icine kopuk filwlerdwn olur mu acaba
Ay bizi tarif etmişsin gölge etmesinler yeter2 dayi, 2 amca var. Amcalarin ignesini gormedik
Ignelerinde gozumuz yok aslinda, bizden beklentileri olmasa yetecek bize
Ben bunlardan aldım kumaşları çok güzel ama üstlerin bedeni bayağı büyük 2 beden küçük alınabilirAz once bunlari aldim insallah bedenleri de olur ustu kisakollu ama hirka falan giyilir evde diye dusundum
Ben bunlardan aldım kumaşları çok güzel ama üstlerin bedeni bayağı büyük 2 beden küçük alınabilir
Ya ustlerini tahmin ettim aslinda beden kalmamisti aldim olmadi annem falan cikarsa magazadan degisim yaptiririm degisim yapiyorlar bildigim kadariylaBen bunlardan aldım kumaşları çok güzel ama üstlerin bedeni bayağı büyük 2 beden küçük alınabilir
Fiyatlar çok uygun bana bayağı bi büyük oldu aldığım ama yine de iade etmedim emzirirken rahat rahat giyerizYa ustlerini tahmin ettim aslinda beden kalmamisti aldim olmadi annem falan cikarsa magazadan degisim yaptiririm degisim yapiyorlar bildigim kadariyla
Aynen canim ben normal getittirdim netten kac tane hep iade ettim xl bile alsam olmadi lastikleri kalin skiyor falan bunlar rahat olur diye dusunuyorumFiyatlar çok uygun bana bayağı bi büyük oldu aldığım ama yine de iade etmedim emzirirken rahat rahat giyeriz
Voov çokzel ben de işte marketten laylon poşet aldımKızlar e bebekte şöyle kilitli cok amaçlı çantalar vardi. Hastane çıkışlarını bunlara hazırlayacağım.
Bn sadece çikilata yaptırcamCikolata,magnet falan yAptiracak misiniz?
Ben de sadece çikolata düşünüyorum. Mevlüt yaza memlekette yaparım diyorum.Cikolata,magnet falan yAptiracak misiniz?
Ben de hurçlara koymuştum eşim aldı ısrarla tek eksiğimiz buyduVoov çokzel ben de işte marketten laylon poşet aldım
Mevlüt’ü anca pandemiden azalınca BndeBen de sadece çikolata düşünüyorum. Mevlüt yaza memlekette yaparım diyorum.
Ya bahçeler var ona güveniyorum ben de olursa.Mevlüt’ü anca pandemiden azalınca Bnde
En güzeli açık alanYa bahçeler var ona güveniyorum ben de olursa.
A101 harca harca bitmez
Cikolata isterim:)bakalmCikolata,magnet falan yAptiracak misiniz?