Ooo maşallah güzel günlerde kullanınAllah razı olsun canım bana alma alma acele etme 7 ayı bitir öyle alırsın dediler ama kendileri almış kışlık battaniyesine, havlusuna kadar almışlar:) halamız babynestimizide dikmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo maşallah güzel günlerde kullanınAllah razı olsun canım bana alma alma acele etme 7 ayı bitir öyle alırsın dediler ama kendileri almış kışlık battaniyesine, havlusuna kadar almışlar:) halamız babynestimizide dikmiş
Rica ederim cnm.Buldum canım teşekkürler
Krem markası nedir?Nefes almayan şeyler meme sağlığımıza iyi değil ama. Ekstra özen lazım. Ben kreme başladım mesela uçlara hazırlık olsun diyem
Bu bezlerinin son kullanma tarihi yoktur demiBen o kadar zulaladım ki
Çatlak kreminin uçlarına sürülmemesi gerektiğini okumuştum biyerde ama doğruluk payını tam bilemyrum o yüzden ben kahverengi bölgeye değdirmemeye dikkat ettim genel olrakKrem markası nedir?
Ben çatlak için lierac kullanıyorum. Meme çevresine sürerken uçlarına da sürüyorum bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama.
Dün gece uçlarında aşırı kaşıntım oldu. Daha sağlıklı bir şey varsa alayım
Teşekkür ederiz :)Ooo maşallah güzel günlerde kullanın
İnşallah zarar vermemişimdirÇatlak kreminin uçlarına sürülmemesi gerektiğini okumuştum biyerde ama doğruluk payını tam bilemyrum o yüzden ben kahverengi bölgeye değdirmemeye dikkat ettim genel olrak
Bişey olmaz Allahın izniyle ama Google da o bilgiyi bulamdm nerde okudum hatrlmyrumİnşallah zarar vermemişimdir
Baya sürdüm ben kaç zamandır
Garmastan önerdi bana doktor onu aldım. Lansinohun da balmının iceriği temizmiş tüp olanın değil.Krem markası nedir?
Ben çatlak için lierac kullanıyorum. Meme çevresine sürerken uçlarına da sürüyorum bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama.
Dün gece uçlarında aşırı kaşıntım oldu. Daha sağlıklı bir şey varsa alayım
Yok ayolBu bezlerinin son kullanma tarihi yoktur demi
Vardır ya olmaz mıBu bezlerinin son kullanma tarihi yoktur demi
Aldığım bio naturalalrde 14.9.2021 yazyo ama umarım üretim tarihidirYok ayol
Umarım yoktur ahahhaVardır ya olmaz mı
İnşallahUmarım yoktur ahahha
Tarihi geçmiş ürünlerin 2.sini 1 lira yapmamışlardr değil mi 200 liraya aldıkİnşallah
Ama var biliyorum ya 24 ay filandır üretimden itibaren
Yaparlar mı ki sanmam yaTarihi geçmiş ürünlerin 2.sini 1 lira yapmamışlardr değil mi 200 liraya aldık
UretimdiiirAldığım bio naturalalrde 14.9.2021 yazyo ama umarım üretim tarihidir
Çocuunu leğende yıkayacak biri olarak tabi ki de almadım.Kızlar şu korbell çöp kovasından alan var mı? Yakınında kullanan var mı? Ben kararsız kaldım hem gerekli hem gereksiz geliyor. Odada çöp kutusu tutma fikri de biraz irrite ediyor oturduğum apartmanda her katta çöp koridoru var ama günde 10 kez de onu bile yapabilir miyim bilmiyorum
Gereksiz bence de hemen atamayacaksınız balkonda bi kaç biriktirip atılırKızlar şu korbell çöp kovasından alan var mı? Yakınında kullanan var mı? Ben kararsız kaldım hem gerekli hem gereksiz geliyor. Odada çöp kutusu tutma fikri de biraz irrite ediyor oturduğum apartmanda her katta çöp koridoru var ama günde 10 kez de onu bile yapabilir miyim bilmiyorum