doğum, ilk diş, mevlüt, 1 yaş derken aynı bebenin o kadar çok hediyeliği oluyor ki hele buz dolabının üstündeki magnetleri tek tek kaldır sil çok eriniyorum ya tohum ya da fidan çok güzel fikirAtma be vicdansız para veriyoz
Kesinlikle kesinlikledoğum, ilk diş, mevlüt, 1 yaş derken aynı bebenin o kadar çok hediyeliği oluyor ki hele buz dolabının üstündeki magnetleri tek tek kaldır sil çok eriniyorum ya tohum ya da fidan çok güzel fikir
Kesinlikle mantıklı olan buhediyelik o kadar çok birikiyor ki ben verilenleri bir müddet sonra atıyorum o yüzden gereksiz geliyor onun yerine çikolata veya mevlütlerde dağıtılan lokum şeker kutularından düşünüyorum
olabilir aklıma geldiKesinlikle kesinlikleKedi köpek maması da olabilir.
Bu da mantikliKesinlikle kesinlikleKedi köpek maması da olabilir.
Pembe olan mı?Bu da mantikliama yemeye kalkiyor bir kesimde onu tehlikeli
Lokum seker guzel olabilir
Bunda hevesim var kimse yemezse biz yeriz
Bosa gitmez
Merve senin aldigin pijama takimini almistim o kadar buyuk geldiki gozume götürüp iade ettim
Ama kumasi cok tiril tiril guzel
Simdi pijama arıyorum
Kizlar alırsanız bizim icinde atın buraya fikir olsun
Pembis xxl aldım Ama aşırı büyüktüPembe olan mı?
Bence de kalıbı büyük ya ben S aldım onda. Diğer pazardan aldığım xxlPembis xxl aldım Ama aşırı büyüktü
İnternetten almıştım 2 ay oluyorBence de kalıbı büyük ya ben S aldım onda. Diğer pazardan aldığım xxlsadece kalıba göre bakıp alıyorum neyse ki.
Evet denersin daha iyi olur.İnternetten almıştım 2 ay oluyor
Neyseki iade ettim
Birde kalp olan vardi viskon
O da kalip olarak gok genişti
Bende gorerek alsam guzel olacak
Ben bir sey düşünmüyorum ama eşim çikolata yaptıralım dedi. Bir ihtimal çikolata olabilir.Herkese merhaba, doğum sonrası için hoş geldin bebek hediyelikleri, kapı süsü vs bakıyor musunuz? Ben biraz baktım ama hep çok abartılı ve gereksizmis gibi geliyor, bilemedim. Tecrübeli anneler, ne yapmamız gerek?
Tohumlu kalemler var onlar da çok güzel.Hepinize fikirleriniz için teşekkür ederimkedi köpek maması fikri aklıma gelmemişti, süpermiş, bunu düşüneceğim.
Ya çok güzelmiş bu hırkalar nerede var
Pinterest de gördüm almak yerine örmek daha iyi olur bn şişle örmeyi bilmiyorumYa çok güzelmiş bu hırkalar nerede varben joker baby bakmıştım o kadar pahalı ki gerçekten kıyamadımmm
Ah ya bende o kadar örgü bilmiyorumPinterest de gördüm almak yerine örmek daha iyi olur bn şişle örmeyi bilmiyorum
Anam boyunluk örüyom yetiştirebilseydim onu diye bakıyorum