- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Ne dedi nasılmış bebişMuayane 180 lira bugün tahlile sadcee 160 TL verdim.Bu kadar pahalı değildi belki de fiyatlar yükseldi .
Seninki bayağı tuzlu imiş ama tahlil sadece 160 TL , 180 de muayaneNe dedi nasılmış bebiş
Bizde muayene 325₺ tahlil daha hiç yaptırmadım hep başka yerlerde yaptırdım ama oğlumdan biliyorum tuzlu tutuyor
Allahım bu bebeler ne nazlı yaa ne istiyorlar bilemiyorumSeninki bayağı tuzlu imiş ama tahlil sadece 160 TL , 180 de muayane340 TL de bizim oluyo daha fazla seninkinden ama hiç olmazsa tahlilleri sen dışarıda yapıyorsun.
Bebiş çok şükür iyi 28+3 deyim 39 cm boyu 1230 gram kg su . Kendisini yine göremedimgöstermiyor kendini hayirrr
Sancım yok canım doktoruma vajinada bir açılıp kapanma hissettim uzaninca vs dedim normal dedi magnezyum zaten kullanıyorum, hafif kansizligim var şükür enfeksiyon vs yok . Ocean mumy alicam içmek için ek . 32 .haftada kontrolüm ve çalışabilir raporumu alicam inşallahAllahım bu bebeler ne nazlı yaa ne istiyorlar bilemiyorumsancı ne oldu
Valla geçen yakınımda bi tıp merkezine gittim dahiliye muayene 100₺ tahlil de 300₺ her türlü gidiyor arada sağlık ocağı candır diyorum
Sen mi istedin kendi mi yazdı
Ben kullanmaya başlayayım artık di mi dedim o da evet dedi bunu yazdıSen mi istedin kendi mi yazdı
Dur Bnde sorayım gittiğimdeBen kullanmaya başlayayım artık di mi dedim o da evet dedi bunu yazdı
Benim uçlar kafam kadar normalde zaten ama kendisi yokDur Bnde sorayım gittiğimde
Bakalım bnmki ne vercek gerçi bnm uçlar çıkmaya başlamış sende durum ne
O nasıl oluyorBenim uçlar kafam kadar normalde zaten ama kendisi yok
Kafa yukarda. Inşallah döner dedi. Kısmet dedim ben akışına bıraktım farkındaysanız hiç sormuyorum dedim. En iyisini yapıyosun dedi. BöyleO nasıl oluyormeme büyütücü bişi yok mu acep ki doğum zamanını konuştun mu ne diyor dr normal demi gözüküyor
Oo göğüs kremine şimdi mi başlıyoruz alırım bi dal
Hayırla sağlıklı şekilde olsun hepimizin inşallahKafa yukarda. Inşallah döner dedi. Kısmet dedim ben akışına bıraktım farkındaysanız hiç sormuyorum dedim. En iyisini yapıyosun dedi. Böyle
Hemen koşOo göğüs kremine şimdi mi başlıyoruz alırım bi dal
Amin amin inşallahHayırla sağlıklı şekilde olsun hepimizin inşallah
Ben de hiç çatlamadım ama çatlak kremine 16. Haftadan beri devam ediyorum önlem amaçlı. Göğüs ucu için de 32. Haftadan itibaren kullanın derler. Çarlak kremi neyse de göğüslerin başına ne gelcek bilmiyoruz. Bence kalkanlardan bilmem neden daha iyi erkenden krem kullanmak. Sonra da doğru emzirebilirsek inşallah gerek kalmaz kalakana.Ne göğüs kremi,ne çatlak için krem yağ hicbisi kullanmadım ben kızlar.Kullanmam şart mı?
Tamam canm sağlık olsunm