Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullanın bebeğinizleBöyle.
Teşekkür ederim. Soran olmuştu ama kimdi hatırlayamadımGüle güle kullanın bebeğinizle
Bendiim güle güle kullan canımTeşekkür ederim. Soran olmuştu ama kimdi hatırlayamadım
Bendiim güle güle kullan canım
Acaba üretim tarihi mi diye dusundum simdi deKızlar bir soru daha. Paket içiyle kutusunun son kullanma tarihleri farkli mi yani anlamadim ben.
Uretim tarihiymiş.
Çok güzel gorunuo canım güle güle kullansin minnoş.Ben de bundan almaya karar verdim.Kraftin kendi yatağı için olanı vardı ama içime sinmemisti incecik duruodu bu gayet kalın,tok.Böyle.
Kullansam mi merve .Doktorum da hiç catlamadin ama kullan yine de nolur nolmaz dedi.Meme ucu için hicbisi demedi ama.Ben de hiç çatlamadım ama çatlak kremine 16. Haftadan beri devam ediyorum önlem amaçlı. Göğüs ucu için de 32. Haftadan itibaren kullanın derler. Çarlak kremi neyse de göğüslerin başına ne gelcek bilmiyoruz. Bence kalkanlardan bilmem neden daha iyi erkenden krem kullanmak. Sonra da doğru emzirebilirsek inşallah gerek kalmaz kalakana.
Memeyi sor istersen ki sormadan da kullanabilirsin bence kullanmalısın. catlak için de bi şey al kullan bence.Kullansam mi merve .Doktorum da hiç catlamadin ama kullan yine de nolur nolmaz dedi.Meme ucu için hicbisi demedi ama.
Sen ne kullaniosun çatlak ve meme ucu için?Memeyi sor istersen ki sormadan da kullanabilirsin bence kullanmalısın. catlak için de bi şey al kullan bence.
Meme ucu için bugün o gösterdiğimi aldım. Catlak için simdiye kadar incia kullandım ama yağa geçecem sürmesi daha kolay olur bio oilin doğal formüllüsünü düşünüyorum.Sen ne kullaniosun çatlak ve meme ucu için?
Evet biz de diğerlerini beğenmedik. Onları ikiye katlamışlardı mesela oyle duruyodu. Bunun kalınlığı her seyi hoşumuza gitti. Kullanınca da memnun kalırız insallah.Çok güzel gorunuo canım güle güle kullansin minnoş.Ben de bundan almaya karar verdim.Kraftin kendi yatağı için olanı vardı ama içime sinmemisti incecik duruodu bu gayet kalın,tok.
Ne kadara aldınız bı de park yatak için mi?Evet biz de diğerlerini beğenmedik. Onları ikiye katlamışlardı mesela oyle duruyodu. Bunun kalınlığı her seyi hoşumuza gitti. Kullanınca da memnun kalırız insallah.