E bebekten sipariş verdin dimi :)Hala indirimdeyse al valla o kadar zamandır bekliyorum ki çok güzel bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bebekten sipariş verdin dimi :)Hala indirimdeyse al valla o kadar zamandır bekliyorum ki çok güzel bence.
EvetE bebekten sipariş verdin dimi :)
Kız çocuğu taşır mı nasıl sence bn çok kararsızım öyle bişi için
Bende lcw den aldım bi takım pijamaPijama alışverişimi tamamladım. Foto bekleyin benden. Iyi ki elsi vayikiki vaar
Taşır yaa. Biraz şüşkolaşınca manuelde sallarız.Kız çocuğu taşır mı nasıl sence bn çok kararsızım öyle bişi için
Aaay pişti mi olduk yoksaBende lcw den aldım bi takım pijama
Bnm ki de lcw denBende lcw den aldım bi takım pijama
Ben gri kısa kollu kol ve yakası dantelli aldım makinada yikaniyor suanAaay pişti mi olduk yoksa
Ben pembe aldım dantelli olanı yarım kolBen gri kısa kollu kol ve yakası dantelli aldım makinada yikaniyor suan
Ben gri kısa kollu kol ve yakası dantelli aldım makinada yikaniyor suan
Bnm ki de siyah uzun kolluBen pembe aldım dantelli olanı yarım kol
Benim kızdan kalma pembe dantellilerim vardı gri de tek kalmıştı oglusumda değişiklik olsun diye aldım belki bulursam bi takımda mavi lacivert felan alırım şimdilik pijama alışverişim tamam iç çamaşırı kaldı bi tekBen pembe aldım dantelli olanı yarım kol
Uzun Kol zor olmuştu ilkinde serum takarken felan bu sefer kısa kol aldım bende zaten sabahlik da giyerim kolidora yürüyüşe cikardiklarindaBnm ki de siyah uzun kollu
Hmmm hiç onu düşünmedimUzun Kol zor olmuştu ilkinde serum takarken felan bu sefer kısa kol aldım bende zaten sabahlik da giyerim kolidora yürüyüşe cikardiklarinda
Ben az önce pazardan da bi tane uzun kollu aldım üşürsem diyeHmmm hiç onu düşünmedim
Olmadı bi tanede kısa kol mu alsam
Alt var kullanılmamış ona güzel bi tişört ya da uyduruyum
Bi tanede şimdi giyerim diye bunu almıştım olmadı bunuda koyarımUzun Kol zor olmuştu ilkinde serum takarken felan bu sefer kısa kol aldım bende zaten sabahlik da giyerim kolidora yürüyüşe cikardiklarinda
Bnm bi de bunlar var hiç kullanılmamışBen az önce pazardan da bi tane uzun kollu aldım üşürsem diye
Alma be sıyırırsın açarsın memeni nolcakBnm bi de bunlar var hiç kullanılmamış
En iyisi bn daha almiyım
Evde aynn önemli olan hastane zatenAlma be sıyırırsın açarsın memeni nolcak
Hastanede de odada erkek olcak değil ya bi şey olmaz.Evde aynn önemli olan hastane zaten
Medela aldim ben amazondan geldiginde bi deniyim dedim baya guclu vakumu, ayarlanabiliyor, once masaj yapiyor sut toplansin diye sonra pompaliyor hastanelerde de medela kullaniliyormusKızlar sağma makinası aldınızmı yaa