- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
Sanrm sadece iade var , aldım şeye zam gelmiş bakalm artık belki olurDeğişim yaparsın olmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanrm sadece iade var , aldım şeye zam gelmiş bakalm artık belki olurDeğişim yaparsın olmazsa
Evet iade var, sonra tekrar sipariş vermen gerekiyor. Dur bakalım belki seninki iyi olur. İndirim olur hem, iade edersen de acele etmeSanrm sadece iade var , aldım şeye zam gelmiş bakalm artık belki olur
Aynen bi baklım artık yarın gelir zatenEvet iade var, sonra tekrar sipariş vermen gerekiyor. Dur bakalım belki seninki iyi olur. İndirim olur hem, iade edersen de acele etme
Kullanilisini da cekebilirsinŞunu aldık bunu aldıktan daha iyi nasıl bir öneri olabilir ki? Burda bi soru soruyoruz hemen cevaplar geliyor. Ben burun aspiratörü sordum mesela su an o konuşuluyo? Niye memnun edemedik sizi anlamıyorum. Mail filan mı atalım powerpoint sunumlu aldıklarımız linkleri ve fotoğrafları filan diye?
Ilkinde kullanmamistim ama tavsiyelere acigim kullanmak istermhanımlar doğum sonrası için korse düşünüyor musunuz tavsiyeniz var mı? apandist ameliyatımdan sonra çok faydası olmuştu sıkı tuttuğu için hareketlerimi kolaylaştırmıştı şimdi karar veremedim
hanımlar doğum sonrası için korse düşünüyor musunuz tavsiyeniz var mı? apandist ameliyatımdan sonra çok faydası olmuştu sıkı tuttuğu için hareketlerimi kolaylaştırmıştı şimdi karar veremedim
Az önce ilk defa bebeme bi şey aldım. Sağlık, bpa, paraben bilmem nesine Bakmadan, hatıra olsun diye %90 erkek anası olacakmışım kızlar Eki Görüntüle 2918950
Dogunca her turlu deneriz yeterki tutsun diye ben oyle yapmstmBen de babasına haber vermek için emzik almıştım ilk :) ucuzdan başladım bakalım beğenmezse öyle avent geçeceğim. Emzik hem çok değiştirilmesi hem de çok çabuk kaybolan bir şey diye pahalıya cesaret etmedim:)
Dogunca her turlu deneriz yeterki tutsun diye ben oyle yapmstm
Ben de indirimden aldım 10 TL’ye Allah kullanmayı nasip eylesin inşallahBen de babasına haber vermek için emzik almıştım ilk :) ucuzdan başladım bakalım beğenmezse öyle avent geçeceğim. Emzik hem çok değiştirilmesi hem de çok çabuk kaybolan bir şey diye pahalıya cesaret etmedim:)
Ama bazen bebislerin burnunun icinde kurumus sumukleri kalabiliyoronlari da almak gerek, bu su onlara cozum mu acaba?Sterimar deniz suyu düşünüyorum, aspiratöre gerek kalmıyormuş
Owli korse kullanmis arkadasim dogumun hemen ertesi gunu doktorunun tavsiyesiyle. Cok memnun kalmis. Ben de ondan alayim diyorum ama dikisler zaten acimaz mi ustune simsiki bide korse gelince daha da dayanilmaz olur gibi geliyorhanımlar doğum sonrası için korse düşünüyor musunuz tavsiyeniz var mı? apandist ameliyatımdan sonra çok faydası olmuştu sıkı tuttuğu için hareketlerimi kolaylaştırmıştı şimdi karar veremedim
Ben owliyi inceledim yukarda bitiyor dikişlere gelmiyor ve acıtmıyor, yukarıyı da toparladığı için hem daha az ağrı sızı da oluyormuş kullananlardan duyduğum kadarıyla, ben de owli alacağım doktorumun söylediği zamanAma bazen bebislerin burnunun icinde kurumus sumukleri kalabiliyoronlari da almak gerek, bu su onlara cozum mu acaba?
Owli korse kullanmis arkadasim dogumun hemen ertesi gunu doktorunun tavsiyesiyle. Cok memnun kalmis. Ben de ondan alayim diyorum ama dikisler zaten acimaz mi ustune simsiki bide korse gelince daha da dayanilmaz olur gibi geliyor
Acaba dikislere gelmesi mi iyi gelmemesi miarkadas apandist ameliyatinda nasil kullanmis acabasi rubilBen owliyi inceledim yukarda bitiyor dikişlere gelmiyor ve acıtmıyor, yukarıyı da toparladığı için hem daha az ağrı sızı da oluyormuş kullananlardan duyduğum kadarıyla, ben de owli alacağım doktorumun söylediği zaman
Cok guzel ay insallah hastanelerden de memnun kalirizKizlar bu da hastanemizin verdigi dogum cantasina koyulacaklar listesi. Biz zaten hepsini konustuk ama gorselini de paylasmak istedim sizinle
Insallahsadece hastane degil calisanlari da cok onemli hasta bakicidan muhasebeye, anestezistinden hemsiresine. Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallahCok guzel ay insallah hastanelerden de memnun kaliriz