Halı almadım bu kışı odasında geçirmeyecek diye önümüzdeki kışa da hala bu evde mi oluruz bilmiyorum. Tayin çıkar belki. Yaza doğru tekrar düşünürüm odasına postalayınca dedim.
O zaman bekle bi bana halıcı yollamıştı bi arkadaş bulabilirsem link birakayım.hmm sizin için çok mantıklı ama bn gündüzleri odasında uyuturum diye istiyorum ama bilemdm nasıl alsam
Çocuğun ağız tadı belki onu beğenecekBen aldım o ucuz weeden ama çok ucuz diye onu verrsim yok
Heee sen öyle san çok yatarsınAlcam bi paket. Ya sezaryen olursa da zırt pırt ped değistirmeye gitmekle uğrasmaz yatabildiğim kadar yatarım belki. Yatarken daha güvenli.
Hastane verir mi bilmiyorum da bn 1 paket alırımArkadaşlar depend hepiniz aldınız mı alcakmısınız ? Bana hastaneden veriliyor gerek yok bi kaç ped al dedler Ama bilemdm siz ne düşünüyorsunuz
Ya kadın sen simdi niye hayallerime limon sıkıyon.Heee sen öyle san çok yatarsın
Sezeryan da ne kadar hareket o kadar çabuk iyileşmenormalde de yatış oluyor
Teşekkür ederimKARNAVAL HOME ÇOCUK HALISI on Instagram: "Yerine çok yakışmış. Güzel günlerde kullanılsın. 🙏🌼 Kişiye özel ölçü seçeneği ve tasarıma dahil olma imkanıyla hayalinizdeki halıyı kapınıza getiriyoruz. ✨✨ Evinizi Karnaval'ın canlı renkleriyl
49 likes, 8 comments - karnaval.home on September 14, 2021: "Yerine çok yakışmış. Güzel günlerde kullanılsın. 🙏🌼 Kişiye özel ölçü seçeneği ve tasarıma dahil olma imkanıyla hayalinizdeki halıyı kapınıza getiriyoruz. ✨✨ Evinizi Karnaval'ın canlı renkleriyle süslemek için bizimle...www.instagram.com
Antialerjik filanmış istediğin ölçüde istediğin modeli de yapıyolarmış.bi bak istersen. Saskin25
Ben aldım 1 paket koydum hastane cantasinaArkadaşlar depend hepiniz aldınız mı alcakmısınız ? Bana hastaneden veriliyor gerek yok bi kaç ped al dedler Ama bilemdm siz ne düşünüyorsunuz
Aşk olsun doğruları söylüyorumYa kadın sen simdi niye hayallerime limon sıkıyon.
Siliiipiii hep daha iyisiiiIslak mendil sleepy mi? Uni mi ?
Ay benim sinirler yine nerden laçkalaştı yavSiliiipiii hep daha iyisiii
Yaaa attım sepete dur bakiim alır mıyımNeşeli Dükkan Beyaz Çocuk Odası Ahşap Unicorn Gece Lambası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Neşeli Dükkan Beyaz Çocuk Odası Ahşap Unicorn Gece Lambası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu unicorn senin şerefine emmoğlumerve
İndirime girer belki, 21 23 Eylül arası indirim geliyor.. oto koltukları indirime girsiiiiinnnn, evrene mesaj yolluyorumYaaa attım sepete dur bakiim alır mıyım
Benim sepet de dolu hepppsii indirime girsiiiinİndirime girer belki, 21 23 Eylül arası indirim geliyor.. oto koltukları indirime girsiiiiinnnn, evrene mesaj yolluyorum
Neler kaldı kız senin, oyuncak bile almışın maşallahBenim sepet de dolu hepppsii indirime girsiiiin
Yeter da daha ne AlcanBenim sepet de dolu hepppsii indirime girsiiiin
Oyuncak almadım ben bebemin sıfır tane oyuncağı var. O pahalı oyuncağı zehra aldı.Neler kaldı kız senin, oyuncak bile almışın maşallah