- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
Bende öyle yapim bari sanki damaklida daha iyi gibi bebeklerin uyumu ama oda dişe filan zarar veriyosa . Yeni anne olduğumuz ne belli hicbisey bilmiyoruzIkisinden de alıp deneyecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yapim bari sanki damaklida daha iyi gibi bebeklerin uyumu ama oda dişe filan zarar veriyosa . Yeni anne olduğumuz ne belli hicbisey bilmiyoruzIkisinden de alıp deneyecem
Ben damaklı damaksız bakmdım avetin 0-6 ay olanını aldım acaba damaksız mıBende öyle yapim bari sanki damaklida daha iyi gibi bebeklerin uyumu ama oda dişe filan zarar veriyosa . Yeni anne olduğumuz ne belli hicbisey bilmiyoruz
Bu dişin yamulacağı varsa yamuluyo bence benim kocamla ablasınin dişler inci gibi. Kücük görümce hiç emzik emmemiş 3 yıl telli gezdiBende öyle yapim bari sanki damaklida daha iyi gibi bebeklerin uyumu ama oda dişe filan zarar veriyosa . Yeni anne olduğumuz ne belli hicbisey bilmiyoruz
O zaman biz yandık desene kocamın ki full yapılı benimki de küçükken trafik kazası geçirdim çenem filan kırılmıştı ondan sonra problemli oldu çürük çerik zirkon ne varsan var öncesini hatirlamiyom çok küçüktüm. İns bize çekmezBu dişin yamulacağı varsa yamuluyo bence benim kocamla ablasınin dişler inci gibi. Kücük görümce hiç emzik emmemiş 3 yıl telli gezdi
Ben damaklı damaksız bakmdım avetin 0-6 ay olanını aldım acaba damaksız mı
Ya bazı bebekler en iyisi de olsa tutmuyomus marketten 10 tlye alınan yol arkadaşı oluyomus bende diyorum ucuzdan baslayalim sonra philips aventte alırımBen damaklı damaksız bakmdım avetin 0-6 ay olanını aldım acaba damaksız mı
Ben aldım o ucuz weeden ama çok ucuz diye onu verrsim yokYa bazı bebekler en iyisi de olsa tutmuyomus marketten 10 tlye alınan yol arkadaşı oluyomus bende diyorum ucuzdan baslayalim sonra philips aventte alırım
Bu dişin yamulacağı varsa yamuluyo bence benim kocamla ablasınin dişler inci gibi. Kücük görümce hiç emzik emmemiş 3 yıl telli gezdi
İyi etmişsin bence tutmazsa avent alırsın sende , geçen arkadasima soruyorum diyo 2 çocuktada emzik kullanmadım. Zaten sakinlerde filan diye ama kurtarıcı oluyormuş geneldeBen aldım o ucuz weeden ama çok ucuz diye onu verrsim yok
Ama bunu genelde tıkanan bebelere öneriyor doktorlar ilaç filan konuluyorM Mevsim hep bahar Canım benim arkadaşım bunu yolladı. Bebeğin burnuna Buhar püskurtmek için aparat oluyor. Normal oda Buhar makinalarında böyle bir şey var mı ekleniyor mu bilmiyorum.
Ha dedim 0 6 ay uygundur yorumlarına baktım çevremde de öneren olunca aldım geçtm ama damaklı damaksızAynı ben damaklı damaksız gözümde canlandıramadım bile
Ben aventi amazon dan 59 liraya aldım 2lisini diğer yerlerde çok pahalıYa bazı bebekler en iyisi de olsa tutmuyomus marketten 10 tlye alınan yol arkadaşı oluyomus bende diyorum ucuzdan baslayalim sonra philips aventte alırım
Ha dedim 0 6 ay uygundur yorumlarına baktım çevremde de öneren olunca aldım geçtm ama damaklı damaksız
Ben aventi amazon dan 59 liraya aldım 2lisini diğer yerlerde çok pahalı
Evet pahalı normalde bn indirime girmişti o zman alıverdim1 tanesine 50 ye yakın verdim sanırım. Tam hatırlamıyorum.
Ben direkt avent alıp vercem galiba. Bunu sevmezse gitsin wee emsin cadolozİyi etmişsin bence tutmazsa avent alırsın sende , geçen arkadasima soruyorum diyo 2 çocuktada emzik kullanmadım. Zaten sakinlerde filan diye ama kurtarıcı oluyormuş genelde
Ben direkt avent alıp vercem galiba. Bunu sevmezse gitsin wee emsin cadoloz
Ana yüreği naparsınBen direkt avent alıp vercem galiba. Bunu sevmezse gitsin wee emsin cadoloz
Alcam bi paket. Ya sezaryen olursa da zırt pırt ped değistirmeye gitmekle uğrasmaz yatabildiğim kadar yatarım belki. Yatarken daha güvenli.Arkadaşlar depend hepiniz aldınız mı alcakmısınız ? Bana hastaneden veriliyor gerek yok bi kaç ped al dedler Ama bilemdm siz ne düşünüyorsunuz
Öyle mi diyorsun , olmadı alym bende bişey kaybetmem herlde hııı birde oda yapmışmıydın merve halı aldın mı yaptıysanAlcam bi paket. Ya sezaryen olursa da zırt pırt ped değistirmeye gitmekle uğrasmaz yatabildiğim kadar yatarım belki. Yatarken daha güvenli.
Halı almadım bu kışı odasında geçirmeyecek diye önümüzdeki kışa da hala bu evde mi oluruz bilmiyorum. Tayin çıkar belki. Yaza doğru tekrar düşünürüm odasına postalayınca dedim.Öyle mi diyorsun , olmadı alym bende bişey kaybetmem herlde hııı birde oda yapmışmıydın merve halı aldın mı yaptıysan