- 13 Ocak 2020
- 44.543
- 167.799
- 33
Alabilirsem görürsünüz burdaaYeter da daha ne Alcan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alabilirsem görürsünüz burdaaYeter da daha ne Alcan
Pardon ya benim devreler yandı sizin aldıklarınızdanOyuncak almadım ben bebemin sıfır tane oyuncağı var. O pahalı oyuncağı zehra aldı.
İndşrimden aldım bi kerem bi kaç bişi daha aldım da gelmedi bi ara da oğluşumdan kalma oyuncakları çıkarım ay sonu da inşallah odası bakalımOyuncak almadım ben bebemin sıfır tane oyuncağı var. O pahalı oyuncağı zehra aldı.
Eccuk ip ucu ver ne alcanAlabilirsem görürsünüz burdaa
Bi kaç dünku takım gibi alasım var. Su fizyolojik serum var. Islak mendil almadım. Göğüs ucu kremiiii tekrar kendime yağ da almam lazım. Hala o kruvaze zıbınlardan almadım. Doğunca giydirmelik. Anakucağı da alcam. Bi de pijamaları da bu indirimden bakayım diyorum. Olmazsa artık ne bulursam onu alcam dışardan.Eccuk ip ucu ver ne alcan
Troll bebekBu da benim bebenin ilk oyuncağı
Mervos 3 ay önce aldım turuncu yeşil sarı pembe vardı ben bunu aldım , rengarenk . Çok beğendim kv görünce hemen yorum yaptı bu nasıl bebek diye çocuk korkacak vs . Dedim ben böyle seviyorumTroll bebek
Kravuze olmasa da normal zıbın da olur bn hiç almadım ondanBi kaç dünku takım gibi alasım var. Su fizyolojik serum var. Islak mendil almadım. Göğüs ucu kremiiii tekrar kendime yağ da almam lazım. Hala o kruvaze zıbınlardan almadım. Doğunca giydirmelik. Anakucağı da alcam. Bi de pijamaları da bu indirimden bakayım diyorum. Olmazsa artık ne bulursam onu alcam dışardan.
Onları duydum da ben önden yine kullanayım. Sonra ah var etmeyeyim.Kravuze olmasa da normal zıbın da olur bn hiç almadım ondan
Takım hiç Bnde almadım hmm göğüs ucu kremi bnm oğlumda gerek olmadı buna da alsam mı bilemiyorum
Aklında bulunsun sütünle de göğsünü silersin en doğal krem bebişin gözü çapaklanırsa da
Aynen ben yukarı okuyup sepete attım mesela almayım mı cold mix?Yeni bebişi olacak anneler o da laxım diyip alabilir bilmiyorlarki
Onu doğunca duruma göre alırsınAynen ben yukarı okuyup sepete attım mesela almayım mı cold mix?
Bu kadar da hızlı çalısan bi topik olamazAynen ben yukarı okuyup sepete attım mesela almayım mı cold mix?
Ben daha alamadım bedeni yoktu. Ama alırım sanirim garanti olsun diye.Arkadaşlar depend hepiniz aldınız mı alcakmısınız ? Bana hastaneden veriliyor gerek yok bi kaç ped al dedler Ama bilemdm siz ne düşünüyorsunuz
Gördüğümü atıyom merve hamilelik beyni hiç kafam çalışmıyor sanki unutuyom yoksaBu kadar da hızlı çalısan bi topik olamaz
Tamam almıyom zaten biz senle arası bir iki hafta doğurucaz sen önden ne yaparsan onu yapıcam benOnu doğunca duruma göre alırsın
Hemen kullanamıcan ki
Bnm dediğimi yap yaptığımı yapma hahaa inşallah canım bi doğsunlarTamam almıyom zaten biz senle arası bir iki hafta doğurucaz sen önden ne yaparsan onu yapıcam ben
Bi de insanları memnun edemiyoruzBu kadar da hızlı çalısan bi topik olamaz
Tövbe estağfurullah bu neyBu da benim bebenin ilk oyuncağı