Ben disarisi icin 3 tane tulum aldim. Ama 6-9 almadim hic, yaza denk gelecek diye.Kızlar astronot tuluarinizi alinca fotoğraflarını atar mısınız.Hepimize fikir olsun.
Olur bunlar sen yurtdışındasın belki ora daha soğuk olurBen disarisi icin 3 tane tulum aldim. Ama 6-9 almadim hic, yaza denk gelecek diye.
Bu 3-6 aylikEki Görüntüle 2916852
Annemin cektigi fotograf bu kadar oluyor
onun adresine gitti kargo, daha bana ulasmadii.
Bu 0-3 aylik
Eki Görüntüle 2916853
Bu 12-18 aylik.seneye giyer dedim insallah.
Eki Görüntüle 2916854
Ya ben erzurumdayim burası kışın çok çok soğuk aracımız var evet ama öyle soğuk oluyor ki heryer buz , tereddüt ettim 2 tane astronot alsam biri 6-9 olsa diğerini de acaba 9-12 mi alsam diyeO kadara gerek yok hele ilk 3 ay battaniye sarılacak pusette puset örtüsü gerek yok çocuğu o kadar sarmaya kendi aracın yoksa astronot bi nebze iyi olur heryer sıcak artık evden çıkarken de arabaya kapıdan hemen bindirip götürmek gerek
Bn astronot almıcam çook soğuk olurda ihtiyaç olursa alırım
Harikalar güzel günlerde sıcak sıcak giyinsinBen disarisi icin 3 tane tulum aldim. Ama 6-9 almadim hic, yaza denk gelecek diye.
Bu 0-3 aylik
Eki Görüntüle 2916853
Eki Görüntüle 2916854
Hee Erzurum soğukturYa ben erzurumdayim burası kışın çok çok soğuk aracımız var evet ama öyle soğuk oluyor ki heryer buz , tereddüt ettim 2 tane astronot alsam biri 6-9 olsa diğerini de acaba 9-12 mi alsam diye
Gecen yil -18 i gordukOlur bunlar sen yurtdışındasın belki ora daha soğuk olurbn bi tane peluş gibi olanlardan aldım o kadar
InsallahHarikalar güzel günlerde sıcak sıcak giyinsin
Ben aldım. Zamanında çok da sattım nasıl olacağını kestirebiliyorum.Aralıkta doğunca astronot giyecek bir kalıbı olur mu bebenin kış boyu ben de geçen alayım mı diye düşündüm ama giydiremem heralde diye vazgeçtim
6-9 ilk etapta buyuk olur ama kollardan ayaklardan kivirirsin. Icine de katli giydirecegin icin bedenini biraz doldurur goze batmaz diye dusunuyorum. Tabi yine cevrendeki tecrubeli kisilere de sorsan iyi olur.Ya ben erzurumdayim burası kışın çok çok soğuk aracımız var evet ama öyle soğuk oluyor ki heryer buz , tereddüt ettim 2 tane astronot alsam biri 6-9 olsa diğerini de acaba 9-12 mi alsam diye
Kızlar astronot tuluarinizi alinca fotoğraflarını atar mısınız.Hepimize fikir olsun.
Bende bugün bunu alicaktim ama, dogum subatta birde 40'ini evde geciririz diye vazgectik. Cok hosuma gitmisti yoksaKızlar astronot tuluarinizi alinca fotoğraflarını atar mısınız.Hepimize fikir olsun.
Büyük almak lazımBende bugün bunu alicaktim ama, dogum subatta birde 40'ini evde geciririz diye vazgectik. Cok hosuma gitmisti yoksa
Ay hiç denemedim yarın deneyip söylesem olur muuSaskin25 askısı ana kucağı sallanmıyo mu manuel?
Aralıkta doğunca astronot giyecek bir kalıbı olur mu bebenin kış boyu ben de geçen alayım mı diye düşündüm ama giydiremem heralde diye vazgeçtim
Ben de giyemez diye dış kundak aldım Owli Dış Kundak Mor 0-6 Ay Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bundan. İkinci kışa da Allah kerimAralıkta doğunca astronot giyecek bir kalıbı olur mu bebenin kış boyu ben de geçen alayım mı diye düşündüm ama giydiremem heralde diye vazgeçtim
6.9 aylık içinde kaybolur bnce. Zaten üç ay giyecek. Bnce 3.6 al almalısın :)Kızlar bişey sorucam kışa denk gelecek bizim burası çok soğuk bu yüzden kışlık mont almayı düşünüyorum ama kaç aylık almam lazım bilginiz var mı astronot kaç beden olması lazım 3-6 aylık var ,6-9 var
Ay Mervem bu nerdeeennn.Bayildimmm
Kuzum çok tatlilarrr güle güle giysin minnoshh.Nerden aldinBen disarisi icin 3 tane tulum aldim. Ama 6-9 almadim hic, yaza denk gelecek diye.
Bu 0-3 aylik
Eki Görüntüle 2916853
Eki Görüntüle 2916854