- 2 Kasım 2016
- 5.599
- 7.628
Yaaaaa siz aldınız mı kalitesi nasıl iyiyse adresini paylaşır mısınız bakalımİnternette bi kadın var 10 tanesi 100 liraya yapıyo şu 2.sıradaklilerden istedğin boy du yanlış hatrlamyrsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa siz aldınız mı kalitesi nasıl iyiyse adresini paylaşır mısınız bakalımİnternette bi kadın var 10 tanesi 100 liraya yapıyo şu 2.sıradaklilerden istedğin boy du yanlış hatrlamyrsam
Sana organizer şart sen deli gibi çorap saç bandı alıyorsun kaybedersin o minnoşları dolaptaWala ben de almadım organizer.Evde ikeadan aldıklarım vardı bi tanesini çoraplar için kullaniorum o kadar.
Ahahhahah wala tanımışsin beni kuzumsırf boneler ve çoraplar için kullanıcam organizeriSana organizer şart sen deli gibi çorap saç bandı alıyorsun kaybedersin o minnoşları dolapta
6-9 ay al.Kızlar bişey sorucam kışa denk gelecek bizim burası çok soğuk bu yüzden kışlık mont almayı düşünüyorum ama kaç aylık almam lazım bilginiz var mı astronot kaç beden olması lazım 3-6 aylık var ,6-9 var
Ben de tam tersi dolap düzenlenmekten nefret ederim yakında kışlıklar çıkacak yine tüylerim dikeliyorrYa bn bu düzenleyicileri hiç sevmim o yüzden her hafta dolap düzenliyorum güle güle kullan
cepli_organizer sayfanın adı ben daha almadm boyutlarına karar veremediğim için ama baya alan var gbi sizde bi bakın isterseniz beğenirseniz. Ama düz beyaz bu desensizYaaaaa siz aldınız mı kalitesi nasıl iyiyse adresini paylaşır mısınız bakalım
Eleee ilk zamanlar kollar bacaklar boş kalacak ama hızla dolduracak içini bence 6 9 ay bile alabilirsin. Zaten 2 aylık bebenin kolunu bacağını astronota yerlestirmek zulüm. Top gibi duracaklar.Ben astronot tulumu bı tane 1-3 bı tane de 3-6 alım diye düşündüm.Yoksa 1-3 u elesem mi kızlar ne dersiniz
Teşekkürler teyzesiYaaa bu nasıl güzel bir fotografffff.Masallah yaaa.Cok tatliii
1-3 u ele . Hemde kışlık ben alıyorum 6-9 alicamBen astronot tulumu bı tane 1-3 bı tane de 3-6 alım diye düşündüm.Yoksa 1-3 u elesem mi kızlar ne dersiniz
Bende alacaaaammm oh e güzel bizim dolap şifonyeri gelsin bende halledecegim bütün üstünü başını yıkayıp utuler koyarım daha uğraşmamBugün geldi daha bu düzenleyici siparişim Trendyolda ocean homedan aldım gayet güzel çıktılar çok karışık ıvır zıvırlı bir çekmecem vardı hemen hepsini düzenledim içinde hafiflemiş hissediyorum
6-9 çok büyük olmaz mı kuzum ya.6-9 mu al diosun1-3 u ele . Hemde kışlık ben alıyorum 6-9 alicam
Birtane 6-9 , birtane de 3-6 alicam6-9 çok büyük olmaz mı kuzum ya.6-9 mu al diosun
Tesekkur ederimAy lütfen başla artık hayırli olsunlar
Ben Erzurum da olduğum için no problemAralıkta doğunca astronot giyecek bir kalıbı olur mu bebenin kış boyu ben de geçen alayım mı diye düşündüm ama giydiremem heralde diye vazgeçtim
O kadara gerek yok hele ilk 3 ay battaniye sarılacak pusette puset örtüsü gerek yok çocuğu o kadar sarmaya kendi aracın yoksa astronot bi nebze iyi olur heryer sıcak artık evden çıkarken de arabaya kapıdan hemen bindirip götürmek gerekBirtane 6-9 , birtane de 3-6 alicam