• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
6.9 aylık içinde kaybolur bnce. Zaten üç ay giyecek. Bnce 3.6 al almalısın :)
Kaybolmaz ki erzurumda yaşıyolarmış cok uzun süre giyecek. Ilk zamanlar kayboluyo evet ama o ara da zaten tam giydirmek mümkün değil çocuğa. Kubdak battaniye niyetine kullanıyosun.

20210915_204355.jpg

Muslin kumaş aldım kesip agız bezi yapcam kenarlarını dikecem bakalım beceririm umarım 🤪

O kadar yıkık bir haldeyim ki geçen gün buradan birinin önerisiyle suwenden lohusa gecelik ve sabahlık sipariş vermiştim bugün bakayım dedim ne alemde hiç mesaj gelmedi.
Siparişi verememişim.
Geceliğin bedenleri tükenmiş.
Fıkra bu kadar bitti
Güldüm affet 🤣

Ay hiç denemedim yarın deneyip söylesem olur muu
Olur canım ben eşime göstereyim diye uğradım ebebeke 🥲 Ama manuel hiç sallanmayacaksa işime yaramaz. O pahalı modeller bile manuel sen sallayınca sallanıyo.

Kaybolmaz ki erzurumda yaşıyolarmış cok uzun süre giyecek. Ilk zamanlar kayboluyo evet ama o ara da zaten tam giydirmek mümkün değil çocuğa. Kubdak battaniye niyetine kullanıyosun.
Valla bilmiyorum cnm. Bn de kızımda hep büyük aldım. Kızımda Aralık dogum lu. Cocuk içinde kayboluyordu

Olur canım ben eşime göstereyim diye uğradım ebebeke 🥲 Ama manuel hiç sallanmayacaksa işime yaramaz. O pahalı modeller bile manuel sen sallayınca sallanıyo.
Ama niye ki Manuel sallamaya ne gerk var kendi sallanıyo güzelce 🙈

Cıks. Bebe büyüdü diyelim performansı düştü bunun da. Kapatır normal salıncak olarak kullanırız diyodum.
Hmmm onu hiç düşünmedm çnkü ben biraz büyüyünce taşıyacağına inanmyrum 🤣 beni ilk 5 6 ay idare etsin yeter düşüncesindeym

Her zaman daha fazlasını iste 🤪
lu videonun sonunda biraz kadın dokunuyor ve kendi sallanıyor görnyo
bunda da 8. Dk dan snra öyle görnyo bi bakarmsn . Şimdi benmde aklıma takıldı 🙈

Back