- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep yanımda ebebeeek Bunu indirimden 60 teleye almıştım. Magazaya uğradım o kadar delirtici modeller var ki. Bakmadım aklım.kalır birinde diyeAy Mervem bu nerdeeennn.Bayildimmm
Kaybolmaz ki erzurumda yaşıyolarmış cok uzun süre giyecek. Ilk zamanlar kayboluyo evet ama o ara da zaten tam giydirmek mümkün değil çocuğa. Kubdak battaniye niyetine kullanıyosun.6.9 aylık içinde kaybolur bnce. Zaten üç ay giyecek. Bnce 3.6 al almalısın :)
Ayy bu ne güzelmiş ben de favoriledimBen de giyemez diye dış kundak aldım Owli Dış Kundak Mor 0-6 Ay Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bundan. İkinci kışa da Allah kerim
Güldüm affetO kadar yıkık bir haldeyim ki geçen gün buradan birinin önerisiyle suwenden lohusa gecelik ve sabahlık sipariş vermiştim bugün bakayım dedim ne alemde hiç mesaj gelmedi.
Siparişi verememişim.
Geceliğin bedenleri tükenmiş.
Fıkra bu kadar bitti
Hoşuma gider ben gülerken ağladımGüldüm affet
Olur canım ben eşime göstereyim diye uğradım ebebeke Ama manuel hiç sallanmayacaksa işime yaramaz. O pahalı modeller bile manuel sen sallayınca sallanıyo.Ay hiç denemedim yarın deneyip söylesem olur muu
Valla bilmiyorum cnm. Bn de kızımda hep büyük aldım. Kızımda Aralık dogum lu. Cocuk içinde kayboluyorduKaybolmaz ki erzurumda yaşıyolarmış cok uzun süre giyecek. Ilk zamanlar kayboluyo evet ama o ara da zaten tam giydirmek mümkün değil çocuğa. Kubdak battaniye niyetine kullanıyosun.
Ama niye ki Manuel sallamaya ne gerk var kendi sallanıyo güzelceOlur canım ben eşime göstereyim diye uğradım ebebeke Ama manuel hiç sallanmayacaksa işime yaramaz. O pahalı modeller bile manuel sen sallayınca sallanıyo.
Cıks. Bebe büyüdü diyelim performansı düştü bunun da. Kapatır normal salıncak olarak kullanırız diyodum.Ama niye ki Manuel sallamaya ne gerk var kendi sallanıyo güzelce
Hmmm onu hiç düşünmedm çnkü ben biraz büyüyünce taşıyacağına inanmyrum beni ilk 5 6 ay idare etsin yeter düşüncesindeymCıks. Bebe büyüdü diyelim performansı düştü bunun da. Kapatır normal salıncak olarak kullanırız diyodum.
Her zaman daha fazlasını isteHmmm onu hiç düşünmedm çnkü ben biraz büyüyünce taşıyacağına inanmyrum beni ilk 5 6 ay idare etsin yeter düşüncesindeym
lu videonun sonunda biraz kadın dokunuyor ve kendi sallanıyor görnyoHer zaman daha fazlasını iste
Makine dikişi mi maşallah beceriklisinEki Görüntüle 2916897
Muslin kumaş aldım kesip agız bezi yapcam kenarlarını dikecem bakalım beceririm umarım
lu videonun sonunda biraz kadın dokunuyor ve kendi sallanıyor görnyo
bunda da 8. Dk dan snra öyle görnyo bi bakarmsn . Şimdi benmde aklıma takıldı
lu videonun sonunda biraz kadın dokunuyor ve kendi sallanıyor görnyo
bunda da 8. Dk dan snra öyle görnyo bi bakarmsn . Şimdi benmde aklıma takıldı
Bnce vazgeçin bn vazgeçtim kilo alınca sığmaz kırılır.Emin olamadım videoya yorum yazcam