- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Sifreli takiliyosunuz. O ne ki? bilsem belki ben de yapardim
Kıyafet torbası foto attık ya onu demiştim şifre yoktu amaYoooo değil söylimm mi
bebeğin kıyafetleri için yıkama torbası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sifreli takiliyosunuz. O ne ki? bilsem belki ben de yapardim
Kıyafet torbası foto attık ya onu demiştim şifre yoktu amaYoooo değil söylimm mi
Internetten alicam, degistirme firsatim olmayacak. Cidden problem yani.
Yoooo değil söylimm mi
SorryKıyafet torbası foto attık ya onu demiştim şifre yoktu ama
Bu emojiler neden boyle buyuk cikti, canavar gibi sizde de oyle miSorryIlk mesajimi cevaplamissin aslinda ama bana bildirim gelmedi. Ya da gozden kacirdim.Simdi alinti yapinca gordum.
Çokzel hep oyle olsa keşkeBu emojiler neden boyle buyuk cikti, canavar gibi sizde de oyle mi
PerdeYoooo değil söylimm mi
Benim de azicik buyudu de acaba sut dolunca daha da buyur mu diye tereddut ettim.Benim miniktiler , bir pınçık büyüdüler sadece , dışarı sütyeninden ev sütyenine geçtim bir yere giderken . Daha büyümez sanırım , benim kız popoya çalışıyor şuan yakında cenıfır olurum
Büyük meme problemlerine uzağım yani :)
Benim de azicik buyudu de acaba sut dolunca daha da buyur mu diye tereddut ettim.
Hadi yine iyisin millet totoya silikon yaptiriyor cenifir olmak icin diyeyim de moral olsun
Eski perdeden kıyafet torbası bebişin minnak kıyafetleri için çamaşır makinesine kaçmasın diye
Harika düşünce en güzelini yapmışsınEski perdeden kıyafet torbası bebişin minnak kıyafetleri için çamaşır makinesine kaçmasın diye
Güle güle sağlıkla giyKızlar lohusamdan aldığım pijama ile terlik ve taç geldi ben çok beğendim benim için yeterli hem de göbeğinde ayarlanma yeri var . Size atıyorum almak isteyenler düşünsün diye .
Mutfağın perdesini çıkardım kızçemin donları için torba yaptırdım lazım oluyor iyi de oluyorHarika düşünce en güzelini yapmışsın
Amin amin inşallah kuzum hepimizGüle güle sağlıkla giy
Eee tabi süt dolunca büyüyecek annesiBenim de azicik buyudu de acaba sut dolunca daha da buyur mu diye tereddut ettim.
Hadi yine iyisin millet totoya silikon yaptiriyor cenifir olmak icin diyeyim de moral olsun
1 beden buyuk alayim o zamanEee tabi süt dolunca büyüyecek annesi
Bnm de maalesef totoya kuvvet oluyor
Oğlum yedi aylık ve orta seviyede tutup kalkıyor yetismesem mazallah diyorum. Bu hafta en alt seviyeye çekeceğimBebekken düşmez ki zaten beşikten derin oluyor. Yaşına girdiğinde düşme ihtimali var
Ay lütfen başla artık hayırli olsunlarmerve
Benim bebemin de bezi var artik
Gogus pedi, emzik, biberon, tirnak makasi firca ve tarak vs de aldim Çıkmışken. Daha hala eksikler var. Cantayi hazirlamaya basladim bakalim. Koccaman buyuk boy valiz olacak