- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.595
Evet ama haftasonu e bebekte mağazada 10 lira daha ucuzdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullanın çok cicoş hepsi. şu sarı gri çizgili olan banyo havlusu dimi. ben de pembeli olandan sipariş verdim. merakla bekliyorum. nasıl dokusu falanYeniler geldiii
ay böyle cogaldıkça sabırsızlanıyorum
ilk oyuncagınıdaa aldım
Eki Görüntüle 2916285
Eki Görüntüle 2916286 Eki Görüntüle 2916287 Eki Görüntüle 2916288 Eki Görüntüle 2916289
ben oğlumda hep bundan kullandım. koliyle alıyoduk. sadece dışardayken ıslak mendil kullandım. bi tane plastik kutu ayarlamıştım. alt değiştireceğimde ılık su koyup bu pamuklarla siliyodum. sonra da kuruluyodum. çok güzel bişey. yine kullanıcam. sipariş verdim bile hatta :)Eki Görüntüle 2916297
Islak mendil yerine şunlardan almak istiyorum , var mı kullanan daha önce acaba .
Islak mendillerden pek hoşlanmıyorum .
benim oğlum daEvet kundağın alt ucunu dolamazlar genelde sadece kolları sararlar örneklerde de. Ama görümcemin oğlu ve bi arkadaşımın oğlu asssssla kolları sardırtmadı
ben oğlumda hep bundan kullandım. koliyle alıyoduk. sadece dışardayken ıslak mendil kullandım. bi tane plastik kutu ayarlamıştım. alt değiştireceğimde ılık su koyup bu pamuklarla siliyodum. sonra da kuruluyodum. çok güzel bişey. yine kullanıcam. sipariş verdim bile hatta :)
Teşekkür ederimm sende güle güle kullan evet banyo havlusu bence gayet güzel pahalı olanlardan bi farkı yok yumusak o yüzden fazla para vermeye gerek görmedimgüle güle kullanın çok cicoş hepsi. şu sarı gri çizgili olan banyo havlusu dimi. ben de pembeli olandan sipariş verdim. merakla bekliyorum. nasıl dokusu falan
Ben de evdeyken temizleme pamuğu kullanmak istiyorum ıslak mendil yerine. Ama bir süre sonra zor gelir mi diye stok yapamadım.ben oğlumda hep bundan kullandım. koliyle alıyoduk. sadece dışardayken ıslak mendil kullandım. bi tane plastik kutu ayarlamıştım. alt değiştireceğimde ılık su koyup bu pamuklarla siliyodum. sonra da kuruluyodum. çok güzel bişey. yine kullanıcam. sipariş verdim bile hatta :)
ben 2,5 yıl kullandım canım. zorlanmadım ama bi dene istersen önce.Ben de evdeyken temizleme pamuğu kullanmak istiyorum ıslak mendil yerine. Ama bir süre sonra zor gelir mi diye stok yapamadım.
Cibinlik diyecegim ama kucukEvettt bu nedir acaba bilen var mı ?
Yoooo değil söylimm miCibinlik diyecegim ama kucuk
Bilemedim
Some big meme problemsssKizlar gogusler hemilelikte mi buyuyor yoksa dogumdan sonra sut gelince mi
Sutyen alacagim da emin olamadim
Kız artık ingilişçe mi konulmaya başladınSome big meme problemsss
Ingiliççwm harikadırKız artık ingilişçe mi konulmaya başladın
Yaptın mı sendeEvettt bu nedir acaba bilen var mı ?
Internetten alicam, degistirme firsatim olmayacak. Cidden problem yani.Some big meme problemsss
Sifreli takiliyosunuz. O ne ki? bilsem belki ben de yapardimYaptın mı sende