- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Ben özellikle çok ısrarla kaşındım tedaviler medaviler
Neyse bn fazla korkutmiyimmmAynen ben de klomenler , çatlatmalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben özellikle çok ısrarla kaşındım tedaviler medaviler
Neyse bn fazla korkutmiyimmmAynen ben de klomenler , çatlatmalar
Külot bezler ayrı olacak. Sonrasında ped yetecek kadar kanama olunca da yüksek belli külot lazım sezaryen olursa diye. Illa lohusa külodu şart değil.Peki lohusa kulodu tek kullanimliklardan mi olacak? Cok soru sordum. Yeni başladığım icin alışverişe
Teşekkürler. Depend alayim bari yorumları çok iyiKülot bezler ayrı olacak. Sonrasında ped yetecek kadar kanama olunca da yüksek belli külot lazım sezaryen olursa diye. Illa lohusa külodu şart değil.
Rica ederim. Herkes depend alıyo evet. Ben de ondan alırım 1 paket.Teşekkürler. Depend alayim bari yorumları çok iyi
Bnde 1 paket alırım gerisini pedle hallederşzTeşekkürler. Depend alayim bari yorumları çok iyi
Bugün şok a gittim depend ile sleepy var orda ben hiç bilmiyodum . Netteki fiyatı ile depend in aynı 45 TL idi 10 tanelikleri, sleepy içinde 7 tane var 23 TL yaziyodu.Rica ederim. Herkes depend alıyo evet. Ben de ondan alırım 1 paket.
Ya bu depend lastikler daha yumusak filan herhalde en onerilen o. Direkt marka ile öneriyo herkes çünküBugün şok a gittim depend ile sleepy var orda ben hiç bilmiyodum . Netteki fiyatı ile depend in aynı 45 TL idi 10 tanelikleri, sleepy içinde 7 tane var 23 TL yaziyodu.
Ben şok ta satıldığını bilmiyodum denk geldi görünce dedim sizlerede diyeyim . Yorumları çok var sleepy e baktım da depend in kapak fotosu tam külod tarzında sankiYa bu depend lastikler daha yumusak filan herhalde en onerilen o. Direkt marka ile öneriyo herkes çünkü
Depend cok yumusak rahat oluyor baska markada aldim o cok sertti asiri rahatsiz ediyordu dependin varligini hissetmiyorsunuzYa bu depend lastikler daha yumusak filan herhalde en onerilen o. Direkt marka ile öneriyo herkes çünkü
2. El konu başlığına açabilirsiniz kendi konunuzu. Almak isyeyen dönecektir.Kizlar ben sevi bebe nin reflu yatagini ve puset minderini aldim ikisinide 3 ay kullandim tertemiz ilk 3 ay ozellikle reflu yatagi cok ise yariyor doyurup yatirdigimz icin kusmayi engelliyor bebegin tikanmasini önlüyor uygun fiyata saticam artik bebek düşünmediğim icin isteyen olursa ozelden yazabilir bendeki urunlerin hangileri oldugunu ve fiyati hakkinda bilgi verirrim
Oyle bi konu oldugunu bilmiyordum letgodan saticakdm zaten burda okuyunca soyliyim dedim yeni konu acmaya gerek yok silinmesi gerekiyorsa silinebilir mesajim2. El konu başlığına açabilirsiniz kendi konunuzu. Almak isyeyen dönecektir.
Sorun olur mu bilmiyorum ama 2. El bölümü var kategorilerde.Oyle bi konu oldugunu bilmiyordum letgodan saticakdm zaten burda okuyunca soyliyim dedim yeni konu acmaya gerek yok silinmesi gerekiyorsa silinebilir mesajim
Ben de 1 paket alırım yeter.Bnde 1 paket alırım gerisini pedle hallederşz
Eveeet
Bu canım şok markettede satılıyor bilgin olsun
E bebekte normal 2 li hamile küloduda var ondan aldım ben güzel aslında ama 2-3 yıkamada lastikleri söküldü, 40 derecede yıkamama rağmen o yüzden memnun kalmadımKizlar hamile camasiri dusuk bel aldim e bebekten sanki normal camasir gibi ya hic rahat degil buyuk beden aldigim halde kucuk:s baska yerden alayim bari yuksek bel daha iyi olur dimi sezeryanda hastanede fln?
Nbb aldim ben yıkadım da bir sey olmadi.E bebekte normal 2 li hamile küloduda var ondan aldım ben güzel aslında ama 2-3 yıkamada lastikleri söküldü, 40 derecede yıkamama rağmen o yüzden memnun kalmadım