- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
Aynen canm 2 . Biri yatık biri sözde oturması için. Ama oturamaz öne eğikAa 2 mi ben 3 biliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canm 2 . Biri yatık biri sözde oturması için. Ama oturamaz öne eğikAa 2 mi ben 3 biliyorum.
Hadi ya o bana normal gelmişti. amaan eğik otursunAynen canm 2 . Biri yatık biri sözde oturması için. Ama oturamaz öne eğik
Amann yatsın yeterHadi ya o bana normal gelmişti. amaan eğik otursun
Fumood Pamuk Spor Unısex Kargo Cepli 2 Iplik Şort Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Fumood Pamuk Spor Unısex Kargo Cepli 2 Iplik Şort yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sıradaki linkim kocalarınız için gelsin. Ben beğendim aldım 2 tane.
Dur daha başlangıç asıl masraf sonrasındaBizler birkaç sene donsuz gezicez sanırım , şuan herşey bebelere alınıyor
Dur daha başlangıç asıl masraf sonrasında
NöeeeeyDur daha başlangıç asıl masraf sonrasında
Ben özellikle çok ısrarla kaşındım tedaviler medavilerNe yapalım kendimiz kaşındık
Ben özellikle çok ısrarla kaşındım tedaviler medaviler
Hepsi çok güzel güzel günlerde kullansın
Teşekkür ederimmÇok güzeller güle güle giysin , oynasın :)
Almadım. Gündüzleri ana kucağı düşünüyorum o hafif eğimli olacak. Gece de yatağını ayarlayabilirim diye düşündüm eğimli. Cimrilikte Merve gibi ol.Kızlar reflu yatağı aldınız mı? Sevi bebenin var her yerde.
Ben aldım ama a101den kizimda lazım olmamıştı belki bunda da lazım olmaz ama evde bulunsun ucuz diye a101de görünce almıştım 24.90aKızlar reflu yatağı aldınız mı? Sevi bebenin var her yerde.
Sen aldım bitti sanıyonNöeeeey
Evet kundağın alt ucunu dolamazlar genelde sadece kolları sararlar örneklerde de. Ama görümcemin oğlu ve bi arkadaşımın oğlu asssssla kolları sardırtmadıArkadaşlar ilk 3-4 ay çocuğu böyle kundaklayacakmısız. Ayakları serbest olacakmış, yoksa kalça çıkığı olurmuş. Yüz üstü asla yatırmayacakmışız. Kendi kusmuğunda boğulurmuş. Eğim vermek için O reflü yataklarından alınabilirmiş. Sırt üstü ve başı hafif yana çevrili olacakmış.
Cimri Merve beze gelince 1-2-3-4 hepsini stokladı bi reflü yatağına cimrilik yapıyorAlmadım. Gündüzleri ana kucağı düşünüyorum o hafif eğimli olacak. Gece de yatağını ayarlayabilirim diye düşündüm eğimli. Cimrilikte Merve gibi ol.
Aynı bnm oğlan napıp edip çıkarırdıEvet kundağın alt ucunu dolamazlar genelde sadece kolları sararlar örneklerde de. Ama görümcemin oğlu ve bi arkadaşımın oğlu asssssla kolları sardırtmadı
Dur belki alırımCimri Merve beze gelince 1-2-3-4 hepsini stokladı bi reflü yatağına cimrilik yapıyor
Bu bahsettiğim 2 bebe de kesinlikle öyleydi. Kıpkırmızı oluyodu cıkaracam diye. Hele biri erken doğumdu. Tulumun kolundan çikarmış kolunu göğsüne doğru cekmiş setbest olsun diyeAynı bnm oğlan napıp edip çıkarırdı