- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
Önce sayfayı takip edin, 25 TL indirim geliyor. Sonra alın kızlarMustela set 209.90 tlMustela Bebek Günlük Çözüm Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Almıyom beeKız gerçekten sana garezleri var galiba
mervoş 1 tane 1 numara 1 tane 2 numara ekledim sepete hakkaten 2. paketi 1 liraya geliyor ama ben molfix almayı düşünüyordum ya3 4 alamıyoz aynı bedenden almak lazım 1 tl olması için denedim simdi
Molfix benim cevremde hiç kullandim memnun kaldım diyen yok.mervoş 1 tane 1 numara 1 tane 2 numara ekledim sepete hakkaten 2. paketi 1 liraya geliyor ama ben molfix almayı düşünüyordum ya
valla bende görümceme güvenip molfix alıcam o kullanıyor çok memnun yoksa sleepy düşünüyordum bendeMolfix benim cevremde hiç kullandim memnun kaldım diyen yok.ben de gorümceme güvenip sleepy alcam.
Benim çevremde öneren yok ben de kendime güvenip aldimvalla bende görümceme güvenip molfix alıcam o kullanıyor çok memnun yoksa sleepy düşünüyordum bende
molfix mi aldın canımBenim çevremde öneren yok ben de kendime güvenip aldim
Bi tek mervede olmuyor ne hikmetsemervoş 1 tane 1 numara 1 tane 2 numara ekledim sepete hakkaten 2. paketi 1 liraya geliyor ama ben molfix almayı düşünüyordum ya
Ama ağlarım heeBi tek mervede olmuyor ne hikmetse
Yok canım sleepy aldım. Bugün geldi bir de .. indirimi kullanmazsam aklımdan çıkmayacak ne yapsam bilemedimmolfix mi aldın canım
valla bende indirimi görünce bir gözüm döndü acaba slepy mi alsam diye ama sızdırıyor ve bedenleri küçük diyenler var bilemedimYok canım sleepy aldım. Bugün geldi bir de .. indirimi kullanmazsam aklımdan çıkmayacak ne yapsam bilemedim
Bedeni küçük olma ihtimaline karşı 2 beden aldım. Bio natural in hem içeriği temiz, hem ben de diğer ürünlerinden memnunum diye aldım ama bakalım bizim tosbik de memnun kalacak mıvalla bende indirimi görünce bir gözüm döndü acaba slepy mi alsam diye ama sızdırıyor ve bedenleri küçük diyenler var bilemedim
Çok mantıklı bende bez alırken direk 2 numaradan başlamayı düşünüyorum, zaten pek fark yoktur diğer markalarda da 1 ve 2 beden arasında, birde doktor bizimkine iri bebek diyor ne yapsak bilemedik.Bedeni küçük olma ihtimaline karşı 2 beden aldım. Bio natural in hem içeriği temiz, hem ben de diğer ürünlerinden memnunum diye aldım ama bakalım bizim tosbik de memnun kalacak mı
Bez küçük gelirse ve doğru bağlanmazsa sızdırma ihtimali artıyor. Sleepy için de diğer bezlere göre biraz küçük yazmışlar o yüzden 2 numara aldım. Bizimki de başından beri haftasına göre biraz ilerde gidiyor, daha sonra ne olur bilemem ama minnak doğarsa az miktarda küçük beden alırım diye düşündümÇok mantıklı bende bez alırken direk 2 numaradan başlamayı düşünüyorum, zaten pek fark yoktur diğer markalarda da 1 ve 2 beden arasında, birde doktor bizimkine iri bebek diyor ne yapsak bilemedik.
Ne fenasin ya naptın ettin aldın
Gördüm tetikte bekliyorum
Esimin hesabından aldık.Ne fenasin ya naptın ettin aldın
Gerçekten sana garezleri varmış demekEsimin hesabından aldık.ay kim haber verdi bu indirimi yaa