- 13 Ocak 2020
- 44.550
- 167.846
- 33
Sağol canım.Gerçekten sana garezleri varmış demek güzel günlerde kullanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım.Gerçekten sana garezleri varmış demek güzel günlerde kullanın
Dayanamıyon demi indirimi görünceBen yine de kocama sorayım uyanınca
Çok fenaa çokDayanamıyon demi indirimi görünce
Prima kullanacak olanlar indirime girerse haber verin bea hayrınızaÇok fenaa çok
Prima kullanacak olanlar indirime girerse haber verin bea hayrınıza
Tam bir saatlik uğraş sonucu sipariş edebildim çok şükür
Voov. Hadi hayırlı olsun. Neye uğraştın?Tam bir saatlik uğraş sonucu sipariş edebildim çok şükür
Teşekkür ederiz teyzesi 9da indirime girecekti ya, 10 kala bildirim geldi. Ben de telefonun başında çaresiz bekliyorum tabi sonra attım sepete adres seç, ödeme yöntemi vs hepsi tamam, telefona gönderilen doğrulama kodunu girin diyor. Ama gel gör ki kod yok. Defalarca denedim gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım, uygulama kaynaklı sorun olabilir dedi, sitesinden girdim yine aynı. Tekrar aradım, yoğunluktan dolayı oluyor biraz bekleyip tekrar deneyin dedi. Tabi mh ye bağlanmak en az 10ar dk sürdü. Sonra bütün kodlar peşpeşe gelmeye başladı en sonunda alabildimVoov. Hadi hayırlı olsun. Neye uğraştın?
Aay gerilim gerilim üstüneTeşekkür ederiz teyzesi 9da indirime girecekti ya, 10 kala bildirim geldi. Ben de telefonun başında çaresiz bekliyorum tabi sonra attım sepete adres seç, ödeme yöntemi vs hepsi tamam, telefona gönderilen doğrulama kodunu girin diyor. Ama gel gör ki kod yok. Defalarca denedim gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım, uygulama kaynaklı sorun olabilir dedi, sitesinden girdim yine aynı. Tekrar aradım, yoğunluktan dolayı oluyor biraz bekleyip tekrar deneyin dedi. Tabi mh ye bağlanmak en az 10ar dk sürdü. Sonra bütün kodlar peşpeşe gelmeye başladı en sonunda alabildim
Sorma valla ya indirim kaçacak diye ben acele ettikçe, Hepsiburada ayağını sürüdü resmen ben boşuna trendyolcu değilim işteAay gerilim gerilim üstüne
Bir yaşına kadar anne yanında yatar? merve nin de dediği gibi, hangi köyün polyannasısın sen bacım inşallah yatar ne diyelimYa ben park yatak gibi şeyler istemiyorum da bi tane anne yanı alacağım odasına büyüyen beşik gibi bişey de istemiyorum Montessori almayı planlıyorum. 1 yaşına kadar anne yanında yatar sonra montessoriye geçer mi acaba oradan da kendi inip yürür mü düşer mi bu soruların içinden çıkamıyorum
Yatar yatar ne zmn ayırmaya karar verip net olursan olur bn 6 ayda ayırmayı düşünüyorum inşallah düşmez niye düşsün iyi düşünYa ben park yatak gibi şeyler istemiyorum da bi tane anne yanı alacağım odasına büyüyen beşik gibi bişey de istemiyorum Montessori almayı planlıyorum. 1 yaşına kadar anne yanında yatar sonra montessoriye geçer mi acaba oradan da kendi inip yürür mü düşer mi bu soruların içinden çıkamıyorum
Bence montessoriye 2den önce geçemez. Tabi ki kacar o aradanYa ben park yatak gibi şeyler istemiyorum da bi tane anne yanı alacağım odasına büyüyen beşik gibi bişey de istemiyorum Montessori almayı planlıyorum. 1 yaşına kadar anne yanında yatar sonra montessoriye geçer mi acaba oradan da kendi inip yürür mü düşer mi bu soruların içinden çıkamıyorum
Ayol yatsın 2 yaşına kadar yatsın anne yanı yataklara sığabiliyorlarsa yoksa yallah odasınaBir yaşına kadar anne yanında yatar? merve nin de dediği gibi, hangi köyün polyannasısın sen bacım inşallah yatar ne diyelim
Kız beşikten bile iniyor bi bakmışsın bi gün çocuk yok ara tara dur başıma geldi ordan tecrübeBence montessoriye 2den önce geçemez. Tabi ki kacar o aradan
Beni de o düşündürüyor o araya bi çare bulamadım ya da 2 yaşına kadar benle yatacak gerçektenBence montessoriye 2den önce geçemez. Tabi ki kacar o aradan
Anne yanı düşündüğün beşiği görebilir miyim?Ayol yatsın 2 yaşına kadar yatsın anne yanı yataklara sığabiliyorlarsa yoksa yallah odasına
Ben kaçıuomuşum 1.5 yaşında bayaa tırmanıp veriyim anamin numarasıni arayıp sorun. Büyüyen beşik modeli gibiymiş benim de beşik.Kız beşikten bile iniyor bi bakmışsın bi gün çocuk yok ara tara dur başıma geldi ordan tecrübe