- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
Ben denedim oldu tekrar dene bence3 4 alamıyoz aynı bedenden almak lazım 1 tl olması için denedim simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben denedim oldu tekrar dene bence3 4 alamıyoz aynı bedenden almak lazım 1 tl olması için denedim simdi
Ben beğenmemiştim Prima kullandım sadece. Doğal içerikli olmasına dikkat etmediğim tek şey hahahahBen de düşündüm lakiin ya beğenmezsek bu sleepyi
Bnde prima kullancamBen beğenmemiştim Prima kullandım sadece. Doğal içerikli olmasına dikkat etmediğim tek şey hahahah
Bana gıcık bunlar hee
İkisini de aynı beden yapınca oluyor muBana gıcık bunlar hee
Evet o oluyor. Senle de aynı şeyleri seçmişiz aslında.İkisini de aynı beden yapınca oluyor mu
Sen iki tane 3 beden al, ben iki tane 4. Birbirimize gönderelimEvet o oluyor. Senle de aynı şeyleri seçmişiz aslında.
Beynimizin yüzde yüzünü kullanırsak ne olur. Neyse sen alıver zaten benim limit azaldı iyiceSen iki tane 3 beden al, ben iki tane 4. Birbirimize gönderelim
Nasip ne diyeyim.. yine kampanya olur belkiBeynimizin yüzde yüzünü kullanırsak ne olur. Neyse sen alıver zaten benim limit azaldı iyice
Ben yine de kocama sorayım uyanıncaNasip ne diyeyim.. yine kampanya olur belki
Bnde prima kullancam
Aboww ne kadar pahallanmış bezler 70 TL alıyordum ben bunu
He vallaAboww ne kadar pahallanmış bezler 70 TL alıyordum ben bunu
Benim bezler bugün geldi tam 200 adet o değil 3-5.5 kg 5 pakette ıslak mendil . Ya olmazsa bu bezler keşke 2 num alaydım pişman oldum3 4 alamıyoz aynı bedenden almak lazım 1 tl olması için denedim simdi
2 numara 136sını daha birkac gün önce 86 tlye almıştım. Şu an 135 yazıyor TrendyoldaAboww ne kadar pahallanmış bezler 70 TL alıyordum ben bunu
Olur ayol niye olmasın?Benim bezler bugün geldi tam 200 adet o değil 3-5.5 kg 5 pakette ıslak mendil . Ya olmazsa bu bezler keşke 2 num alaydım pişman oldum
Bütün bedenlerde normal sleepylerde de denedim. Sadece 3 numara bio natural 2.si 1 tl oluyo bende.He valla
Kız gerçekten sana garezleri var galibaBütün bedenlerde normal sleepylerde de denedim. Sadece 3 numara bio natural 2.si 1 tl oluyo bende.