- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
Yok hamile pijaması değildi hamile kalmadan biraz önce almıştım indirimde diye :) ama kumaşları benzerdir yani defalarca yıkadım giydim hiçbir bozulması yokPijamanın beli ayarlandığı için olur gibi geldi bana. Yıkanınca çekmedi değil mi ?
1 numara çok uzun süre kullanılmıyor zaten hemencik 2 ye geçiliyorSen ne alcaktın bez? Ben 2 no alsaymışım direkt olurmuş he. 1le 2 arasında fark yok gibi. 2 de zaten 3-6 kiloymuş. Ben de 3 kilodan az doğurmam muhtemelen.
ben geçen yıl kardeşime hediye yaptırmıştım baya memnun kaldı. minderi mama sandalyesinde bile kullandı hatta. şimdi bana verecek ben de kullanıcam inşallahBunlardan kullanan var mi cok begendim
Eki Görüntüle 2914348
Ne guzellllben geçen yıl kardeşime hediye yaptırmıştım baya memnun kaldı. minderi mama sandalyesinde bile kullandı hatta. şimdi bana verecek ben de kullanıcam inşallah
benim yaptırdığımın cırt cırtları vardı açılmıyorBn bu şekil puset örtüsü aldım gri zemin beyaz yıldız lcw dan aldım öbürü rüzgarda açılır diye bizim buralar çok rüzgârlı oluyorWhiterose89
20 gün sürer irtalama 1 numara sıağar umarım sığmazsa arkqdaşıma veririm.1 numara çok uzun süre kullanılmıyor zaten hemencik 2 ye geçiliyor
Bir dahaki mustela indiriminde beni de etiketleyin beyaaaa
Prima 1 de 2-5 kg diyor direk 2 mi alsam bilemiyorum20 gün sürer irtalama 1 numara sıağar umarım sığmazsa arkqdaşıma veririm.
Prima 1 de 2-5 kg diyor direk 2 mi alsam bilemiyorum
Max 4doğsa biraz da sıkmasın diye büyük olsun diyoruz Bnde küçükten alırım1 beden olarak paketi küçük aldım. 5 kilo da doğmaz umarım tosunum
Sen 3den başlaPrima 1 de 2-5 kg diyor direk 2 mi alsam bilemiyorum
Aboooo yoook amanınnnnn
Bende sipariş verdim yolda hatta bugün gelmesini bekliyorum inşallah 1 beden aldım baby turcodan orada 1 beden 3,5-6 kg yaziyo 200 adet .Sen 3den başla
Hadi bakalım sağlıklı kakalı bezlerimiz olsun.
Bende sipariş verdim yolda hatta bugün gelmesini bekliyorum inşallah 1 beden aldım baby turcodan orada 1 beden 3,5-6 kg yaziyo 200 adet .
AminHadi bakalım sağlıklı kakalı bezlerimiz olsun.
Aynen, ekstra destek dolgu vs önermiyorlarmış iskelet gelişimi içinKendi minderi var içinde . O zaman düz, eğim olmayacak şekilde örtü mü serelim içine.
Tam öyle olmasa da ay bu ilk kakasııı diye oturup ağlayabilirim.Amininşallah. Benim ark bebeğin ilk kaka yapısını videoya kaydetmişti biz öyle olmayız herhalde
Kız ciddi misinTam öyle olmasa da ay bu ilk kakasııı diye oturup ağlayabilirim.
Hala mucizenin saşkınlığındayım. Karnımı nasıl seveceğimi şaşırıyorum.Kız ciddi misino kadar duygusallaştın demek . Benim annem ben ağlayınca ağlıyomus halen daha aynıdır çok hassas. Bende duygusalim bakalım nolacam
Elhamdülillah çok şükür ... Bende seninle aynıyımHala mucizenin saşkınlığındayım. Karnımı nasıl seveceğimi şaşırıyorum.