- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
Sadece örtüsünü almam ya instagram sayfasında örtüsü minderi bi de bişeyi daha vardı hepsi 190 TL öyle alırım alırsam.Şimdi sitesinde fiyatlarına baktım.
Fiyat araştırması yapmadım ama bir örtü 120 lira çok değil mi?
Olmaz o kısım çökük kalıyo. Yani iplerin düğümlü kısmı daha kalın.
Olabilir bi bakmak lazım oma aslında.Ben yatak odamda kapımın arkasına bornoz asmak için küçük yapışkanlı askılardan yapıştırmıştım. Bornozu taşımadı ama süsü taşır sanki.
Mantar panolara takılan raptiyeler kapıya pek zarar vermiyor kızlarımın odalarında ondan kullanıyoruz biz bi bakın istersenizOlabilir bi bakmak lazım oma aslında.
Gayet güzel ben de görünce geceliğini ve sabahlığını aldım güzel bir indirim olmuşHamile & Lohusa Pijama Modelleri ve Fiyatları | Suwen | Suwen
Birbirinden şık ve konforlu Hamile ve Lohusa Pijama, Pijama Takımı modelleri Suwen'de! Uygun fiyatlarla online alışveriş yapmak için hemen tıklayın!www.suwen.com.tr
Sitesinde göremedim mağazadan aldım bunun pijama takımıEki Görüntüle 2914316
Ben trendyoldan aldım, fotoğraf çekimi içinKızlar şu süslü lohusa gecelik takımlarından alan ya da almayı düşünen var mı?Ben alicam sanırım.
ben de crocs giyeceğim ama çelim için bir tane de süslü aldım eğer ayağıma girerse tabiGüle güle giy bakalım çiçekli böceklibnm crocs larım var onu giycem
al basması ne demekBnce yaptır ya bazı doktorlar bile sarılığa iyi geliyor diyormuş bn evde örterim aradaal basmasın diye kırmızı kurdele onu Bnde yapmadım çünkü pijamam kırmızıydı erkek doğurdum kırmızı ve pembe pijama almıştım
minderleri çocuk doktorları önermiyor canımBunlardan kullanan var mi cok begendim
Eki Görüntüle 2914348
Gayet güzel ben de görünce geceliğini ve sabahlığını aldım güzel bir indirim olmuş
Bu takıma çok benzer bir pijama takımım var suwenden almıştım yine şu an bedeni oluyor doğumdan sonra da olacak gibiyse onu da atarım çantaya
minderleri çocuk doktorları önermiyor canım
Bnde bilmiyom ki annemler söylemiştiBen trendyoldan aldım, fotoğraf çekimi için❤
ben de crocs giyeceğim ama çelim için bir tane de süslü aldım eğer ayağıma girerse tabi
al basması ne demek
Bn çekim yapmıcam tütülü bi terlik yakışırBen trendyoldan aldım, fotoğraf çekimi için❤
ben de crocs giyeceğim ama çelim için bir tane de süslü aldım eğer ayağıma girerse tabi
al basması ne demek
Teşekkür ederim cnm :)cennetciim051215 burası canım
Öğleye kalkar anca ,haklısın :)))
Uyandım ya.
Hayırdır kızUyandım ya.uykular iyice saçmasapan oldu
Alerjiyle uyanıyorum kaç gündür hapşurarak.Hayırdır kız
Yaaa geçmiş olsunAlerjiyle uyanıyorum kaç gündür hapşurarak.