- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
Sordum bunlari değil ama başka şeyler dedi sarılık olmasın diye altınla banyo yaptiriyolarmis göre sanki Birleşik Arap emirligi kraliyet ailesiKoca karı işleri anacığına sor bakim ne diyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sordum bunlari değil ama başka şeyler dedi sarılık olmasın diye altınla banyo yaptiriyolarmis göre sanki Birleşik Arap emirligi kraliyet ailesiKoca karı işleri anacığına sor bakim ne diyecek
Onlar altın suyuyla yapıyordur biz fakiriz olmaz bizdeSordum bunlari değil ama başka şeyler dedi sarılık olmasın diye altınla banyo yaptiriyolarmis göre sanki Birleşik Arap emirligi kraliyet ailesi
Kız annem diyo diyo bunları değil ama sarılık olmasın diye altınla banyo yapiliyo dedim nasıl? Bülent Ersoy ShowOnlar altın suyuyla yapıyordur biz fakiriz olmaz bizde
Birde ineğin gözüOnlar altın suyuyla yapıyordur biz fakiriz olmaz bizde
Çift taraflı bantla olabilir sankiPekiii bu kapı süslerini nasıl ascaz kapıyı delmeden
Aaa ilk defa duydum kırk suyuna atıyorlar onu biliyom da bun ilk kez duydumKız annem diyo diyo bunları değil ama sarılık olmasın diye altınla banyo yapiliyo dedim nasıl? Bülent Ersoy Show
O nasıl bişiBirde ineğin gözü
Kurbanın gözü inek gözünü ilk banyosunda kullaniyolarmis ki nazar değmesinO nasıl bişi
Aboooo yoook amanınnnnnKurbanın gözü inek gözünü ilk banyosunda kullaniyolarmis ki nazar değmesin
Devenin gözü olmazmigozu olanin gozu ciksinO nasıl bişi
Asma aparatina misina ipler varya ondan geçirip kapının arkasındaki tokmaga sabitleyebilirsin o misina görünmez şeffaf oluyor ya (bilmem alatabildim mi ama)Işte nasıl çözemedim.
İse yaradı mi peki ben hiç böyle şeyler yapmadimSarılık olmasın diye sarı örtü
Anne içinde al basmasın derler kırmızı bişi olması lazımmış bn sarılık örtüsü bi 10 gün örttüm
40 banyosu da yaptırmadım ben yaaanormal sıradan banyo yaptirmistim 41 deAaa ilk defa duydum kırk suyuna atıyorlar onu biliyom da bun ilk kez duydum
bilmiyorum ki sarılık olmadı ama Bnde ne denildiyse öyle emzlrdim gerçi gece bile alarm kurup 2 saatte bi emzirdimAsma aparatina misina ipler varya ondan geçirip kapının arkasındaki tokmaga sabitleyebilirsin o misina görünmez şeffaf oluyor ya (bilmem alatabildim mi ama)
Kizimin oda kapısında hala öyle durur kapıya çivi çakmak mantıklı değil bozulur
İse yaradı mi peki ben hiç böyle şeyler yapmadim
40 banyosu da yaptırmadım ben yaaanormal sıradan banyo yaptirmistim 41 de
Asla anlamıyorum. Gerizekâlılığım tuttu herhalde.Asma aparatina misina ipler varya ondan geçirip kapının arkasındaki tokmaga sabitleyebilirsin o misina görünmez şeffaf oluyor ya (bilmem alatabildim mi ama)
Kizimin oda kapısında hala öyle durur kapıya çivi çakmak mantıklı değil bozulur
İse yaradı mi peki ben hiç böyle şeyler yapmadim
40 banyosu da yaptırmadım ben yaaanormal sıradan banyo yaptirmistim 41 de
Silikon yada çift taraflı bantPekiii bu kapı süslerini nasıl ascaz kapıyı delmeden
Ipi nasıl tutcak sence cift taraflı bant?Silikon yada çift taraflı bant
Eylül den yapışır mı ip ten değildeIpi nasıl tutcak sence cift taraflı bant?
Olmaz o kısım çökük kalıyo. Yani iplerin düğümlü kısmı daha kalın.Eylül den yapışır mı ip ten değilde
Hmmm bilemedim kiOlmaz o kısım çökük kalıyo. Yani iplerin düğümlü kısmı daha kalın.
Estağfurullah canım ben anlatamadimAsla anlamıyorum. Gerizekâlılığım tuttu herhalde.