- 18 Eylül 2021
- 1.901
- 2.000
Bende joystar var 750 lik işimi görüyor. Mama için kullanıyorum ben. Mantıken düşünürsek büyükKızlar termos alayım diyorum, ileride mesela dışarıda alt açmam gerekti sıcak su hazır olsun, mamaya su gerekti termostan alır kullanırım diyorum. 750 ml stanley alayım diyorum sizce büyük mü gelir küçük mü ? Çok ağırlık yapsın istemiyorum da eşim de yetmezse 1 alalım diyor. Sıcaklığı iyi koruduğu için de stanley istiyoruz. Sizce nasıl 750 ml ?
Bu çok iyi oldu canım sağol. Mama ölçülerini de hiç bilmiyorumBende joystar var 750 lik işimi görüyor. Mama için kullanıyorum ben. Mantıken düşünürsek büyükbenim kızım şimdi 150 cc içiyor mamayı 750/150 den 5 mama eder. 3 saatte bir içtiğini düşünürsem 15 saat dışarda da durmuyorum sonuçta. Kısaca 1 almayın
Yani 5 aylığız 150 lik içiyor yani şu an. Başlarda daha da fazla gelir hatta. Yeter yeter hiç merak etme. Benim dediğim markada güzel 24 saatte baktım hala ılıktı tavsiye ederimBu çok iyi oldu canım sağol. Mama ölçülerini de hiç bilmiyorume bu hesaba göre yeter. Bide alt değiştirirken kullansam falan yeterli onda da 150 ml den fazla kullanılmaz ki o bile fazla. 15 sat dışarıdaysam birine oturmaya gitmişimdir, o kadar saat oradaysam o kişide samimi olduğum biridir iki dakika su ısıtır takviye yaparım hiç olmadı di mi yani seyahate de gideceğimiz en fazla 2 saatlik yol. Tatile bile gitsek 8 saat. Sağol canım büyük şey alıp kendime yük yapmayayım bi termos yok sonuçta taşınacak.
Ben aldim. Bebegim her ne kadar besikte yatmasa sa ilk zamanlarda sonra epey kullandik. Yalniz bizim yatagin bazasindan tekerlekleri gecmedi, tam yataga bitismedi. Bu ayrintiya dikkat etmenizi oneririm.Kızlar, deneyimli anneler, Chicco NeXT 2 me kullanan var mı? Kısa süre kullanım için pahalı geldi. Ama boyut olarak da yatak odasına çok uygun. Ne dersiniz?
Babybjorn ana kucagi tek gecerim. Hala uyuturken kullaniyorum.Ah zaten ilk düşündüğüm oyduSıfırı pek pahalı 2. Ele de eşim pek yanaşmıyor
Peki öncesinde memnun kalmadığını ürün hangisiydi
Ben de calisma hayatina mola verdim. Bebegim o kadar cok emiyordu ki sagmaya useniyordum. Sonra da pek gerek duymadim. Halbuki elektrikli avent almistim. Bence hep evde olacaksaniz ilk zamanlar icin hastane tipi kiralayabilir ya da daha basit bir sey alabilirsiniz.Merhaba okuyarak geliyorum, sayfa çok malum, arama da yaptırdım ama emin olamadım. Çalışmayı düşünmüyorum 2 yıl kadar, evde olacağım ama lazım olur diye elektrikli süt sağma makinesi alayım diyorum. Hem sütü de arttırıyormuş hem mastite de faydası varmış. Hem belki dışarı çıkmam veya ilaç kullanmam gerekir falan sağar sütü dolaba da koyarım. Lansinoh mu alsam diyorum yoksa aventn bu linkte olanından mı ? İki gün sonra yara yapsın gücü azalsın istemiyorum. İkinciye masraf çıkmasın
Yardımcı olursanız sevinirim ( dün avent in fiyatı daha uygundu, 1400 civarıydu ama kaçırdım bikaç gün bekleyeyim bakalım belki düşer )
https://www.hepsiburada.com/philips...O9GY?magaza=ebebek&url_src=and-product-detail
Ben aldim. Bebegim her ne kadar besikte yatmasa sa ilk zamanlarda sonra epey kullandik. Yalniz bizim yatagin bazasindan tekerlekleri gecmedi, tam yataga bitismedi. Bu ayrintiya dikkat etmenizi oneririm.
Babybjorn ana kucagi tek gecerim. Hala uyuturken kullaniyorum.
Yaaa hanimefendi dediniz kalbim ısındıTeşekkürlerbiz de onun muadili baby Plus diye bi markayı aldık. Fiyat olarak daha uygundu. Bakalım sevecek mi hanımefendi
Yaaa hanimefendi dediniz kalbim ısındıkız annesi olmak çoooook guzel cokkk
Sadece bebek için kullanacaksanız bence 1 lt olmasa da olur çünkü yer tutsun istemiyorum demişsiniz. Stanley iyi bir marka. 1 lt alırsanız kendiniz için de ilerde kullanabilirsiniz, ya da başka bir markanın ince daha küçük hacimli bir ürününü denemek için alabilirsinizKızlar termos alayım diyorum, ileride mesela dışarıda alt açmam gerekti sıcak su hazır olsun, mamaya su gerekti termostan alır kullanırım diyorum. 750 ml stanley alayım diyorum sizce büyük mü gelir küçük mü ? Çok ağırlık yapsın istemiyorum da eşim de yetmezse 1 alalım diyor. Sıcaklığı iyi koruduğu için de stanley istiyoruz. Sizce nasıl 750 ml ?
Gorsel olarak birebir ayni, olmaz gibi geldi ama kullanici yorumlarina da bakmak iyi olabilir. Bir de oyuncaklisini almak gerek bebegin oyalanmasi icin:)Muadilleri olabilir mi? Yani mamma marka ya da tcherchi gibi markaların da var ya. Çok fark olur mu?
Belki bebeğiniz hiç mama almaz. Bence1 lt fazla.Kızlar termos alayım diyorum, ileride mesela dışarıda alt açmam gerekti sıcak su hazır olsun, mamaya su gerekti termostan alır kullanırım diyorum. 750 ml stanley alayım diyorum sizce büyük mü gelir küçük mü ? Çok ağırlık yapsın istemiyorum da eşim de yetmezse 1 alalım diyor. Sıcaklığı iyi koruduğu için de stanley istiyoruz. Sizce nasıl 750 ml ?
Similac, hipp organic, sma . Hepsi güzel ve Almanya’da var diye biliyorum. Mama ile aklınızda olsun ilk bileşen şeker değil süt olsun.Günaydın güzel anneler, sorum şu: hangi temiz içerikli başlangıç maması ? Soru iki TR de değilim , Almanya’da da satılan bir ürün lazım bana.
Sütüm gelene kadar bebeğim helak olsun istemiyorum
Cok teşekkür ederimSimilac, hipp organic, sma . Hepsi güzel ve Almanya’da var diye biliyorum. Mama ile aklınızda olsun ilk bileşen şeker değil süt olsun.
İçinde palm yağı olmayanları önericem ama hangileri Almanya da var bilmiyorumGünaydın güzel anneler, sorum şu: hangi temiz içerikli başlangıç maması ? Soru iki TR de değilim , Almanya’da da satılan bir ürün lazım bana.
Sütüm gelene kadar bebeğim helak olsun istemiyorum