- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Bir ise yaramiyormu?Bu arada kiraz çekirdekli gaz yastığı aldığım en gereksiz şeydi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ise yaramiyormu?Bu arada kiraz çekirdekli gaz yastığı aldığım en gereksiz şeydi.
Boşluğuna denk geldi sanırımBu arada kiraz çekirdekli gaz yastığı aldığım en gereksiz şeydi.
Yaramadı. Ama bir umut insan alıyor işte.Bir ise yaramiyormu?
Aaa patikleri geliyo deli gibi sponsorluBu arada kiraz çekirdekli gaz yastığı aldığım en gereksiz şeydi.
Umut fakirin ekmeğiBoşluğuna denk geldi sanırım
Evet ya herseyi deniyor insan gaz damlasi denemstm ben de bir etkisi olmamisti benceYaramadı. Ama bir umut insan alıyor işte.
Kaç çeşit damla denedik. Hepsi de ne hikmetse pahalıydı. Ve bence de işe yaramıyordu.Evet ya herseyi deniyor insan gaz damlasi denemstm ben de bir etkisi olmamisti bence
Bebis buyudukce kendi gececek sanrm birseyin cok faydasi yok:sKaç çeşit damla denedik. Hepsi de ne hikmetse pahalıydı. Ve bence de işe yaramıyordu.
Ben kendim yapmıştım, kullandım da güzeldiBu arada kiraz çekirdekli gaz yastığı aldığım en gereksiz şeydi.
Ben de istiyorum. Her yerde de bibs var. En iyisi o mu ki acabaa?BIr de emzik alirim nasipse emzik veririm tutarsa ilk bebisim 3 4 ay tutmamisti uykusuz aglak bebism cok zor battaniyede salladik hep hastaneden itibaren
EMzik sans valla ben avent fln almistim tutmamisti baya cesit denedm en son ortodontik silikon yani damaksiz olan modelleri 3 aydan sonra denedgmde tutmustuBen de istiyorum. Her yerde de bibs var. En iyisi o mu ki acabaa?
Evet, o çile illa ki çekilecek. Ama gel de anneye anlat. İnsan bir şey yapmadan oturamıyor işte. Ne derlerse alıyoruz.Bebis buyudukce kendi gececek sanrm birseyin cok faydasi yok:s
Ben Bibs, Avent’in üç çeşidi, Chicco, Wee, bakkal emziği aldım. Hiçbirini almadı.Ben de istiyorum. Her yerde de bibs var. En iyisi o mu ki acabaa?
Aynen ya yeterki care olsun diye iste ben de emzik konusunda hergun bi cesit deniyordum iste tutmayinca hüsranEvet, o çile illa ki çekilecek. Ama gel de anneye anlat. İnsan bir şey yapmadan oturamıyor işte. Ne derlerse alıyoruz.
Cok zor valla emziksizBen Bibs, Avent’in üç çeşidi, Chicco, Wee, bakkal emziği aldım. Hiçbirini almadı.
Bizde işe yaramamıştı. Yavrum ilk üç dört ay çok çekti. Sonra kendiliğinden azalıyor geçiyor şükür ki.Ben kendim yapmıştım, kullandım da güzeldi