- 21 Kasım 2017
- 27.512
- 120.160
Burada doğum yapan bir öğretmen vardı. Çalışmadığı halde maaş alabilmek için sahte rapor almanın yollarını sormuştu bize. Korbell çöp kovası almak istiyordu.Benim 2 balkonum var. Almam ben ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada doğum yapan bir öğretmen vardı. Çalışmadığı halde maaş alabilmek için sahte rapor almanın yollarını sormuştu bize. Korbell çöp kovası almak istiyordu.Benim 2 balkonum var. Almam ben ya.
Çay soğudukça atıp yeni çay yapsam bu kadar para harcamam bu ne beeStanley Klasik Trigger-action Seyahat Bardağı 0,47 Lt Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
merve bebeği boşver de kendine şundan al sabahtan içine çay, kahve, bitki çayı artık ne istersen doldur akşama kadar iç
22 aylık anne sütü alan ( biberon, sterilizasyon makinesi v.b şeyleri almadgm için yazyrm)Tecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.
şrfszBurada doğum yapan bir öğretmen vardı. Çalışmadığı halde maaş alabilmek için sahte rapor almanın yollarını sormuştu bize. Korbell çöp kovası almak istiyordu.
Artık sen bilirsinÇay soğudukça atıp yeni çay yapsam bu kadar para harcamam bu ne bee
Aynı bn bnm 9 yıl oldu doğunca 10 olucak Bnde hiç bişi hatırlamıyorum bi göğüs pedi emzirme sütyeni ağız mendili bez pişik kremi aklımda kalanlarBenim ikinci gebeliğim. Gerçi 9 yıl oldu ilki, unuttum birçok şeyi. Burda takipte kalacağım. Hatırladığım zıbın, ağız mendili, kısacası giysileri ve battaniye. En önemlisi ateş ölçer park yatak bebek arabası, puset ( oto koltuğu) 6. Ayından sonrası için meyve filesi ( boğazına kacmasin diye), vs.aklima gelenler. Bence ihtiyaçları için bir liste yapmak gerek ihtiyatlı gitmek gerekiyor
Eğer saatlik olarak çöp atmıyorsanız o bezlerle eviniz yaz sıcağında ne halde olur acaba düşünemiyorumBence en gereksiz şey. Ben bezini normal çöpe atıyorum. Kapağı kapalı ise O da kokmuyor. Ki benim kızım 2 yaşında. Dehşet kaka yapar
Zzzt arabadan elendin hantal o modeller. Baston bile bizim işimizi görürmüş yaza büyüyecek ya.Ben planlarımı yazayım içinde gereksiz olan varsa uyarırsınız
Anne yanı beşik
Bebek arabası olarak puset oto koltuğu bebek arabası seti gibi bi şey gördüm kraftın onu almayı düşünüyorum
Bebek bezi çöp kovası
Reflü yatağı
Manuel süt pompası ve süt saklama poşeti mi kabı ne varmış
Bebek odasına geniş bi şifonyer alasım var sadece inşallah yetiyordur
Sling
Bi de şu tahta ana kucağı mı ne deniyor ondan alasım var
Bi çırpıda aklıma bunlar geldi
Ben de merak ediyorum 1 kişi yazdı.Reflu yatagi kullanan var mi yenidogan bebekler icin faydali mi?
Şu an fakiriz yokMerve arabanız varsa kesinlikle 360 derece dönen oto koltuğu al. Hayat kurtarıyor. Dönüyor olması önemli ama.
Instagramda biri kullaniyordu tavsiye ediyordu emzirmeden sonra koyuyormus rahat ediyormusBen de merak ediyorum 1 kişi yazdı.
Bebişten sonra olur inşallahŞu an fakiriz yok
Masraf olmicak bizim de yuk:)Şu an fakiriz yok
Ben çok gezentiyim yaZzzt arabadan elendin hantal o modeller. Baston bile bizim işimizi görürmüş yaza büyüyecek ya.