Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok işe yarıyor, kış bebeği olacak bir de, burnu kurur yazık serum suyunu basar basar içindeki sümüğü çıkartırsın oh misEvet ya şaşkınım en aklıma gelmeyen şeydi. Çokca yazdılar.
Ay çok duygusal bitti. Teşekkür ederim. Inşallah dediğin gibi olur.1. Bol bol citcitli atlet ve muslin bez
2. Atesolcer
3. Anakucagi
4. Kiyafetlerini biraz buyuk almakta fayda var. Tam bebeğin ustune gore olursa rahat olmuyor. Zaten hemencik buyuyorlar.
5. Biberon ve emzik kenarda dursun. Ihtiyac oluyor cunku ilk uc gun sut gelmeyebilir, mama vermek zorunda kalabilirsin.
6. Sutu arttırmak icin gogus pompasi ise yariyor ama hayati degil. Ben calistigim icin ileriyi dusunerek aventin elektrikli olanini almıştım. Epey de kullandim buyuk oglumda ama kucuk de gerek olmadi acikcasi, Pandemiden dolayi evdeydim hep.
7. Gogus ucu yaralari icin doktorun buyuk ihtimalle bir krem yazacaktir ama olur da unutursa sen bir tane arastir. Ancak o yaralarin tek caresi emzirmek. Canin yana yana emzireceksin ki gecsin.
8. Ilk etapta asiri pahali markalara yonelmek cok mantikli bir hareket olmuyor. Ben aventin biberonunu almıştım ama onu emmedi. Daha sonra weebaby aldim, ayni sekilde işimi gordu. Ilk bebekte her seyin en iyisi olsun diye boyle tecrubesizce hareket ediyor insan. Ayni sekilde bebek arabasini da travel sistem almistim ama asiri yer kaplıyordu. Senin belki aracinin bagaji buyuktur sorun olmaz ama bence gerek yok. Baston tipi en guzeli. Onu da hemen almana gerek yok. Birkac ay sonra da bakabilirsin.
Aklima gelenler bunlar. Anne oldugun ilk anda bile bebeginin neye ihtiyaci oldugunu sen anlayacaksin zaten. Icgudusel olarak sanki yillardir bu isi yapiyormussun gibi her seyine kosacaksin ama yaninda sozune guvenebilecegin bir büyüğün varsa tavsiye almaktan cekinme. Soylediklerine kulak ver, mantigina yatarsa uygula yatmazsa zaten yapmazsin. Saglikla gelsin insallah ❤
Insallah canimAy çok duygusal bitti. Teşekkür ederim. Inşallah dediğin gibi olur.
Çooook teşekkür ederim canımAmin canim sagolasin
Rabbim saglikli bir kardes nasip etsin senin kuzuna tez vakitte insallah hamile oldugun haberini alirsiniz
Evet ya sümük şeyinden kesin alEvet ya şaşkınım en aklıma gelmeyen şeydi. Çokca yazdılar.
Evet çok iyi ama olmazsa olmaz bir şey değil benim evim merdivenliydi asansör yoktu ondan çok isime yaramistiBen dün bir annenin instagramında kesinlikle bez için özel olan çöp kovalarından alınması gerektiğini duydum eğer geniş bir balkonunuz yoksa çok kullanışlı olacaktır ben kesinlikle almayı düşünüyorum koku çıkarmıyormuş yorumlar çok iyi
Yiyecek olan çocuk Bim’e gelen mama tabağıyla da yer.
Süt pompası/mak. mesela tam oturmuyor nasıl ve hangi durumda kullanırım? Belki doğup çok çok emen bir bebem olur diyorum. Duruma göre bakarım diyorum. Ama herkes alınacak olarak yazmış.
Benim evim iyi ama çok küçük 1 tanecik balkonum var hem kedi kumu var hem kakalı bezler olursa düşünemiyorum kokuyu o yüzden alacağımEvet çok iyi ama olmazsa olmaz bir şey değil benim evim merdivenliydi asansör yoktu ondan çok isime yaramisti
Benim 2 balkonum var. Almam ben ya.Ben dün bir annenin instagramında kesinlikle bez için özel olan çöp kovalarından alınması gerektiğini duydum eğer geniş bir balkonunuz yoksa çok kullanışlı olacaktır ben kesinlikle almayı düşünüyorum koku çıkarmıyormuş yorumlar çok iyi
Evet ufaktan listeler yapmak lazım.Benim ikinci gebeliğim. Gerçi 9 yıl oldu ilki, unuttum birçok şeyi. Burda takipte kalacağım. Hatırladığım zıbın, ağız mendili, kısacası giysileri ve battaniye. En önemlisi ateş ölçer park yatak bebek arabası, puset ( oto koltuğu) 6. Ayından sonrası için meyve filesi ( boğazına kacmasin diye), vs.aklima gelenler. Bence ihtiyaçları için bir liste yapmak gerek ihtiyatlı gitmek gerekiyor
Hastane çıkışıni çok alma muslin bezi ağız mendili pijama çok lazım oluyor puset aldım ben çok kullanmadım dışarı çok çıkan biriysen alTecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.
Bence en gereksiz şey. Ben bezini normal çöpe atıyorum. Kapağı kapalı ise O da kokmuyor. Ki benim kızım 2 yaşında. Dehşet kaka yaparBen dün bir annenin instagramında kesinlikle bez için özel olan çöp kovalarından alınması gerektiğini duydum eğer geniş bir balkonunuz yoksa çok kullanışlı olacaktır ben kesinlikle almayı düşünüyorum koku çıkarmıyormuş yorumlar çok iyi