- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Çuvalla ağız mendili al dediler bana aldımSimikli mi olcak bebemiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çuvalla ağız mendili al dediler bana aldımSimikli mi olcak bebemiz
Seni dinlemeliydim de anacim ben göçebe gibiyim ki o imkansızdi. Park yataklar pert oldu daha yaşları gelmedenBeşik olarak da sana kesinlikle büyüyen yataklardan öneririm. Ben kendim çilek ten aldim ilk günden beri içinde yatıyor 4 yaşındaki büyük oğlum, şimdi yatağa dönüştürdük.
Seni dinlemeliydim de anacim ben göçebe gibiyim ki o imkansızdi. Park yataklar pert oldu daha yaşları gelmeden
Evet ya çok şükür kaldı 1 yıl inşallah derin bir ohhhh diyecemNe yapacaksın senin ki tercih değil mecburiyet.
9 güne 1 yaşına giriyor bizim minikler
Bnmki biraz öyle oldu Vala. Kırklıyken hastalanmıştı :)Simikli mi olcak bebemiz
Evet ya çok şükür kaldı 1 yıl inşallah derin bir ohhhh diyecem
Süt sağma makinesi mutlaka bulunmalı ama siz çalışan annwler gibi profesyonel elektrikli falan almadanız olur. Manueller işinizi görür. Mastit ya da aşırı şişme durumlarında kullanılıyor.Ben çalşmıyorum ama çalışan arkadaşlarımıza fikir olur.
Oy kurban olurum çok güçlü miniğin rabbim güzel günlerini göstersin. bizde bol yaramazlık var yemin ederim pire falan yutmuş bunlar. Artık tutamıyoruz üç kişi evde nevrimiz dönüyor. Dişleri çıktı 8 tane oğlanın kızın 7 olacak. Kızım yürüyor teyzesi bir ay olacak sağlamlastirma aşamasını hemen hemen tamamladı oğlum adım atmaya korkuyor. Destekli yürüyor,desteksiz ayakta üç aydır duruyor o yürür derken kaldı vallahi yarım adım bir adım atıp pat kendini bırakıp üstüne birde gülüyor şimdilik sıkıntı yok canım şükür dört gözle desteksiz uyuyacaklari günü bekliyorumInșallah sağlıkla geçirelim de
Seninkiler ne durumda?
Biz emekliyoruz, 6 dişimiz var ve bol bol abimizin oyuncaklarını karıştırıyoruz
Bebek arabası eninde sonunda kullanılır ama ağırlığı çok önemli. Şu gösterişli koca arabalardan alma, üç aşamalı tam yatabilen en hafif arabayı seç, içine hirecek bebek doğduğunda 3 kilo olabilir ama bir gün 15 kilo olacak. Arabayı içinde bebek varken bir yerlerden çıkarmak, kaldırmak çok zor oluyor.Ya ilk karar verdiğim şeylerden biri bebek arabası. Ama tabi kısmet ne zaman alırım?