• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimiz olsun istiyoruz..

mtugce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
7
0
86
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar​

Öncelikle okuduğunuz için teşekkür edeceğim. Deneyimli kişilerin tecrübelilerin akıl vermesine ihtiyacım var. 21 yaşındayım evleneli 7 ay oluyor ama bizim inanılmaz bebek sevgimiz var. çok istiyoruz ama maddi dururmumuzun biraz daha düzelmesi için beklemek zorunda kalıyoruz. maddi dururmumuz cok kötü değil ama eşimin ve benim özel sektörde olduğumuzdan dolayı garantimiz yok. hep işten cıkrlcaz korkusu ile bunu ertelememm normal mi bilmiyorum. erken mi daha onu da bilmiyorum. eşimin devlet kadrosuna girmesini beklemelimiyiz yoksa bunun bi anlamı yok mu . bana yardım ederseniz sevinirim.​
:1:

yaşın oldukça genç, hem evliliğinin tam oturması hem de maddi acıdan biraz daha rahatladığınız bir güne erteleyebilirsin sanki.ama önce doktor kontrolünden geçmeni tavsiye ederim.allah göstermesin ama bazı durumlarda yaş gençken çocuk sahibi olmak daha kolaydır. sonradan pişmanlık duymamak adına karar vermeden önce doktorla görüşebilirsin.

Ben de 24 yasindayim iki yıllık evliyim artik istiyoruz biz de.Bakalim ne zaman olur kismet. Bence icinde böyle bir duygu varsa onu bastirma korkularla nereye kadar yasiyacaksin.Ozel sektor de olsa ikinizinde isi var sonucta.

Allah onun rızkını verir korkma. Içinde besleyeceğine bu duyguyu kucağna alınca kendin beslersin. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Back