- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
maasallah tosuncuga :)Allah esırgesın ..nerdeyse 9 aylık olmus adam olmus adamm:)dün doktora gittik oğlumun gece ağlamasıyla ilgili doktorumuz ayrılma korkusu yaşıyor oğlun dedi.Gece yatağına yattığında ışık kapandığında iyi geceler demek onlar için elveda demekmiş.Korkuları bu yüzdenmiş.Doktorumun tavsiyesiyle Odasına gece lambası koydum bide çok kısık sesle klasik müzik açtım şuan uyuyor huysuzluk yapmadı.Boyu 76 cm kilo 10.Doktorumuz maaşallah dedi 1 yaş çocuğun ölçülerinde dedi.Kan tahlilide yaptırdık sonuçlarını pazartesi alıcaz bakalım.
bizde bebek telsizi var uyanınca onun ışığıda açılıyo ama klasik müzik işe yarardımı deneyimini yazarsan sevinirim canım. maşallah oğluşuna bu ay bizde gitcez kontrole bende merak ediyorum klosuyla boyunu
ben klasık muziğin kesınlıkle ıse yarayacagını dusunuyorum..ben kızımı yatagına bırakıyorum muzık kutusunu acıyorum 2 3 dk piş piş deyıp susuyorum ve hafıften sallıyorum park yatagında uykuya dalıyo..bazen 2 ,2,5 saat uyuyo muzık eslıgınde..gecede hep los ısık oluyo dogdugundan berı..rahatlıyolar yanı...