merhabalar az önce 06 12 2012 yazımı okudum duygulandım =)) benim miniciğim bugün tam 11 aylık bir dana oldu artık her şey daha zor ama hayatın anlamı her gün daha da fazlalaşıyor kızım yürüyor. çekmece,dolap kapakları,kablo,tencere bilmem ki Allah ne verdiyse gün boyu gerçekten canım çıkıyor ama bunu başka kim yapabilir ki bir insan akşam saat 21.00 kadar safi peşindeyim tabi yürümenin sevinci koşmaya çalışma isteğiyle karşılaşınca kazalar da cabası ellerini açıp aaaaaaaaaaaaa =))) diyerek uçmak istiyor sevgilim Allah ım bu ne sevgi bu ne aşk yarabbim sen evlatlarımızı bize bizleri onlara bağışla Amin.her şeyi kaydediyorum çünkü çok hızlı büyüyor yetişemiyorum bazen hüzünleniyorum daha dün doğdu küçücüktü.2.300 kg doğmuştu fıstığım ben içimden Allah ım ben bunun altını nasıl değiştiricem ayakları poposu kırılacak kristal vazo gibi minicik =)))yavruşum şuan 10 kg çok şükür her şeyi yiyor sakınmıyorum sadece yasakları vermiyorum, yemeklerimize tuzu az yağı az koyuyorum,emzirmeye devam.bu arada arkadaşlar bebeklerinizi kimseninki ile kıyaslamayın malum insanlar bunu çok yapıyor yok şöyle yapması lazım yok böyle şeklinde her bebek anne babasının genetiğinin taklididir ve yaptıkları gelişimler bununla orantılı ve insanlar özellikle lohusalık döneminde olana kadının hassasiyetlerini görmezden gelerek hariçten gazel çalarlar.bana bir tanesi kızım bir haftalıkken (o çok küçük değil mi yani normal mi diye sormuştu ) bende senden normal olduğu kesin de diyerekten cevap verdiğimi hatırlıyorum malum lohusalık işte =)))) yeni doğum yapanlar özellikle size bu mesajım naçizane fikrimi belirtmek istedim. bebişinizin her anının tadını çıkarın geçmeyecek sandığınız geceler uçup gidiyor sadece aşk yaşayın dünyanın en değerli hazinesi ile çünkü çok çabuk büyüyorlar (((