buraya ikimizden başka yazan yok....bende bu ara oyuncak almıyorum dediğin gibi çabuk sıkılıyor oyuncaktan.Ama babası oğluma kermit (kurbağa) aldı onunla oynamayı seviyor renkleride fosforlu bayılıyor ona.Bide vazgeçemediği çıngırağını çevirmeyi çok seviyor.Telefon ve kumandayı benimkide çok seviyor yasak olduğu için
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
çizgi film kahramanı pepee var ya oğlum ona bayılıyor.Pepee sayesinde evimin işini yapıyorum.İşim olduğu zaman ya da misafir gelecekse koyuyorum yürütece açıyorum pepeeyi izliyor oğlum bende işimi bir güzel yapıyorum.Bu arada oğlum yaklaşık 1 aydır sallanmadan uyuyor.Kendi kendine alıştı.Çok rahat ediyorum.Uykusu geldiğinde yatağına yatırıyorum müzik açıyorum yastığına sarılarak uyuyor.Yastığını çok seviyor geçen gün yastığın yüzünü yıkadım bir kaç gün yastığını istemedi kendi kokusu gitti diye
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Bende çok az sesimi yükselteyim hemen ağlıyor yavrum yaa hele bir dudak büzmesi var kıyamam ona.Eve yabancı biri gelsin hemen dudağı büzülüyor ya da yabancı bir yere gidelim hemen dudak büzülüyor eve gitmek istiyor resmen eve gelince gayet keyifleniyor.