Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kıskanmaya başladım ama bebişlerinizi hepsinin dişi çıktı bir benim oğlumun dişi çıkmadı.Çok istiyorum oğlumun dişinin çıkmasını.
kızlar kıskanmaya başladım ama bebişlerinizi hepsinin dişi çıktı bir benim oğlumun dişi çıkmadı.Çok istiyorum oğlumun dişinin çıkmasını.
yazmayı unutmuşum üstten bir dişi çıktı kızımın diğeri de geliyor
alttakiler ikisi aynı zamanda cıkmıştı
bunlar ayrı çıktı
allaha şükür ateş iştahsızlık falan hiçbir şikayeti olmadı kızımın maşallah
maşallah canım. bizim üst 4 diş arka arkaya çıkmıştı ikişer ikişer hemde baya ateşte yaptı. inşallah bütün dişlerini böyle kolay çıkarır prenses. bu arada bizim doğum 1 gün arayla olmuş :))
kızlar kıskanmaya başladım ama bebişlerinizi hepsinin dişi çıktı bir benim oğlumun dişi çıkmadı.Çok istiyorum oğlumun dişinin çıkmasını.
kızımın alt dişlerinde de herhangi bir sorunu olmadı allaha şükür
sadece çok kaşınıyor eller sürekli ağızda
ne bulursa ağzına götürüyor
1 gün değil canım ya 1 hafta
28 eylül doğumlu benim kızım seninki ne zaman
bugün oğlum çok tuhaf...sabah 9 da 200 ml devam sütü içirdim şuan saat 19:08 saydım tam 5 kaşık bişey yedi.Şu saat oldu hala bişey yemedi mız mız gülmüyor sürekli bişeyler mırıldanıyor kafayı yemek üzereyim.Ne oldu bu çocuğa anlamadım.
bu akşam üst komşumla beraberdik onun kızı benim oğlumdan 10 gün büyük.Daha önceleri emekleme hareketleri yapan kız bu akşam gözümüzün önünde ilk defa emekledi.Benim oğlumda hala bir kıpırtı yok.Çok kıskandım diyebilirim.Gün içinde oğlumu yerde koyuyorum rahat hareket etmesi ve emeklemeyi öğrenmesi için ama hemen sıkılıyor başlıyor ağlamaya.Belli etmedim ama komşumun kızının emeklemesini çok kıskandım![]()
oğlum 3 gündür çok iştahsız ne yedireceğimi şaşırmış durumdayım.Sıcaktan mı diş mi çıkaracak anlamadım.Bütün gün su içiyor.Kahvaltıyı zaten hiç yemiyor yarın sabahta yemezse tarhana çorbası yapıp vericem valla...Bizde bu aralar çok geziyoruz oğlumla hatta o kadar çok gezdik ki ev işlerini bile aksattım![]()
kızlar benim bebeğimde 5 ay 3 haftalık ve sürekli zıplamak istiyor. oturduğu yerden bile sürekli kalkarmış gibi zıplama hareketi yapıyor. neden böle anlamadım![]()