eveet oluşumun yenileriyle karşınızdayım
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
:))
pıtırcığım oyuncaklarıylaa oynadıktan sonra hepsini tek tek toplayıp sepetine atıyo. benim gibi pasaklı ananın oğlu nerden öğrendi bunu bilemiyorum
hani masada otururken elimizi çenemize koyarız ya şu düşünme hali dün yemek yiyoruz annem ben oğlum sonra yemek bitti sohbet edioruz ikimizinde eli çenesinde annemle bi baktım oğlumunda iki el çenesinde öle bize bakıyo şimdi nezaman yapsak oda yapıyo.
gülerken azını kapatıyo iki eliyle buda dün çıktı meydana :))
bide aslında uzun zamandır yaptığı bişey var. dikkat çekmek istediğinde yada komik bişey olduğunda kafasını yukarı kaldırarak kahkaha atma taklidi yapıyo sonra biz güldükçe tekrara tekrar yapıyo haha haha diye...
söylemiştim daha önce oğlum öpmeyi öğrendi inanılmaz bi duygu ama artık sabah benden önce uyandıysa beni öperek uyandırıyo. inanılmaz güzel bi duygu ya
dün annem karnıbahar ve brokoliyi kullanarak bi yemek yapmıştı oğlum okadar çok severek yediki şaşırdım. bide yemeği çatala takıyorum ona veriyorum ben yedirirken azını minik minik açar normalde ama kendi çatalı azına götürürken azını kocaman açıyo.
kendisine aferin dendiği zaman alkışlıyo demekki iyi bişey yaptığının ve taktir edildiğinin farkında ama bazı şeylerde artık otomatiğe bağladı mesela oyuncağını sepetin içine atınca bize bakıp alkışlamaya başlıo yada yemeğini çatalla azına her attığında. tabi bu sefer bizde zorunlu olarak aferinnnn diyoruz...
kıslar bide sorunumuz var bu nasıl bir hastalıktır anlamadım gitti geçmedi bu burun akıntısı tam azalıyo artık diyodum bugün yine çoğaldı bide burnu tıkanmmıyodu şimdi tıkanmaya başladı emmek kuzucum için dert oldu resmen. 2 gündür ıhlamur içirmedim belkide o yüzdendir. sabah yine yapıım kahvaltıya bari.
bu arada bizimki pekmez yemezdi şimdi pekmezlede aramız iyi her sabah 2 çay kaşığı veriyorum.
balığıda bazen yiyo iştahla bazen yemiyo şimdi balık çorbasını deniycem bende hiç içmedim şimdiye kadar ama güzel diyolar bu açığıda böylece kapatırız inşallah.
kıslar bize dua edin geçsin şu oğlumun burun akıntısı