oluşumun yeni hobisi saç taramak kıslar :). kendi tarıyo önce saçını sonra tarağı bana uzatıyo ben tarağı almıyorum tv ye bakıyorum mesela sinirle bağırıo tarakla dürtüyo beni. sonra diyorum ayyyy saçınımı tarıyalım hemen oturuyo önüme ben tararken saçlarını gülmsüyo mayışıyo dönüp dönüp yüzüme gülümsüyo sonra tarağı alıp benim saçımı yüzümü gözümü allah ne verdiyse tarıyo yani :)).
gelip yanıma yatıp bana ciciiii yapıyo minicik eliyle bide jiciiiiiii jjjiciiii diyişi varki sormayın kıtlıycam duduşunu.
aaaaaaaa kim gelmiş diyorum, oda aaaaaaaa diyo aynı ses tonuyla bunuda seviyo.
bide bugün oğlumu anneme bırakıp pazara çıkıcaktım ben kapıdan çıkarken annem oğlumu tutuyodu annemi ısırdı onu bıraksın diye. artık isteklerini yaptırmak için uğraşıyo yani :))...
annem eline turşu vermişti ama oğlum azını sürüp yüzünü ekşitiyodu yemez dedim zaten yedirmemde. elindeki turşunun ucunu ısırıp yedim. anlamadığım bir dilde fırçaladı beni.:26:
gelip yanıma yatıp bana ciciiii yapıyo minicik eliyle bide jiciiiiiii jjjiciiii diyişi varki sormayın kıtlıycam duduşunu.
aaaaaaaa kim gelmiş diyorum, oda aaaaaaaa diyo aynı ses tonuyla bunuda seviyo.
bide bugün oğlumu anneme bırakıp pazara çıkıcaktım ben kapıdan çıkarken annem oğlumu tutuyodu annemi ısırdı onu bıraksın diye. artık isteklerini yaptırmak için uğraşıyo yani :))...
annem eline turşu vermişti ama oğlum azını sürüp yüzünü ekşitiyodu yemez dedim zaten yedirmemde. elindeki turşunun ucunu ısırıp yedim. anlamadığım bir dilde fırçaladı beni.:26: