teşekkür ederim canım.Evet ilk dişi.Ateşi bir yükseliyor bir düşüyor.Sanırım otobüste klimalarda çarpmış olabilir hasta yavrum.
geçmiş olsun canım. bizim de daha dişimiz çıkmadı da ben de telaşlanıyordum. sen şu d vit damlasını düzenli verdin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım.Evet ilk dişi.Ateşi bir yükseliyor bir düşüyor.Sanırım otobüste klimalarda çarpmış olabilir hasta yavrum.
geçmiş olsun canım. bizim de daha dişimiz çıkmadı da ben de telaşlanıyordum. sen şu d vit damlasını düzenli verdin mi?
hadi gözünüz aydın. inci gbi dişleriniz olur inşallah. bizimkide tatil dönüşü hastalandı. giderken etrafımızdaki herkez klimasını kapattı sağolsunlar ama dönüşte açıktı. neyseki hastalığıda önemsizmiş.
tekrar hayırlı olsun canım. insan dişten olduğunu anlayınca ateşin rahatlıyo baya. bebişinede geçmiş olsun.
sağol canım şu kusmasıda bitse içim o zaman rahatlayacak...![]()
tüm bebkler hasta galiba
benim paşam da hasta.. boğaz enfeksiyonuymuş... ağzı yara yavrumun. çok üzülüyorum. bu ay hiç kilo da almamış(
ben varım oluşum uyuyo bende kaçamak yapıyorum :)) ama biraz korkuttu beni. az önce boğazında bişi varmış gibi yapıp öğürüyodu. midesinimi üşüttü yoğurttanmı oldu anlamadım gerçi bşey yutmamıştır diye tahmin ediyorum. öksürüyo ha bire. bde kakası sıklaştı yinemi diş acaba. offf bide iftar pikniğine gitcez sözde verdik.(((
benim oğlumda öyleydi önce öksürükle başladı sonra kaka yapma sayısı sıklaştı ishal ateş kusma derken 1 hafta mahvoldu yavrum altta 2 diş çıktı yemek yediriyorken kaşığa tık diye çarpıyolar çok hoşuma gidiyor yaa.İnşallah yavruşun hasta olmaz.Eğer midesi bulanırsa ekşi elma ve muzu püre yapıp yedir benimkinin bulantısı öyle geçti.
merhaba arkadaşlar rota virün aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz ve bebeklerinize yaptırdınızmı.yan etkileri varmı.
merhaba arkadaşlar rota virün aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz ve bebeklerinize yaptırdınızmı.yan etkileri varmı.