Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişlerimizin gelişimlerini paylaşıyoduk ama herkes kayboldu![]()
Benimde 12haftalik bı kızım var 61 cm 6,5 kilo ellerini yumruk halinde yapıp ağzına goturebiliyo ama etmekten çok hoşlanmıyor yada uzun süre beceremiyor. Yuzustu yatmaya alışkın değil yatirinca hiç durmadan kafasını kaldırıyor ayaklariyla kendini one doğru ittiriyor. Çok yorulup nefes nefese kaldığından kıymıyorum çok yuzustu yatırmıyorum. Ağzından köpükler fışkırıyor ve kesik kesik sesler çıkarıyor yeni yeni agular basladi. Bol bolda gülüyor :)
kızlar bebişim bugün 6 ay 7günlük. kontrole gittik. 7900kg. 69 cm. grlişimi iyi dedi doktor. artık kızım desteksiz 5dk ya kadar oturabiliyor. ama hala yüzüstü durmayı sevmiyo ve 360 derece dönmüyo. doktor oturabiliyosa problem yoktur dedi. aslında hiç dönmüyo değil haftada bi kere falan tam dönüş yapıyodurismini söyleyincede bi bakıyo bi bakmıyo anlamadım
sizinkiler her ismini söylediğinizde bakıyo mu? ama idrar yolları enfeksiyonu olmuşuz kuşum o yüzden huysuz ve iştahsızmış
( çok üzüldüm yarın antibiyotiğe başlicaz. bizden bu kadar ha bide yüzüstü durmayı hiç sevmiyo ama yüzüstü koyunca şınav çeker gibi kollarının üstünde kendini kaldırıyo bazende bir iki karış sürünüyo ama öle emekleme falan yok yani. bu kadar işte. öpüldünüz.
bu arada deneyimsiz annelerde giriyor moralleri bozuluyor yazmışsınız. bende deneyimsiz bi anne sayılırım fakat moralimin bozulcağı sitelere girmiyorum. girince morali bozuluyosa girmesin o zaman siteye. bu arada ben özel eğitim öğretmeniyim ve aynı zamanda okul öncesi öğretmenliği sertifikam da var. her bebeğin birbirinden farklı olduğunu bilecek kapasitedeyim yani... benim mesajımın altına yorumlar yapılmış o nedenle kendimi savunma ihtiyacı hissettim....![]()
Selamlar benim de 10.5 aylık bi oğlum var. Boyu 74 cm, kilosu 8500. Evet yanlış okumadınız sadece sekiz buçuk kilo. Biraz zayıfça ve narin bir çocuk ama sporcu gibi, ben kendimi avutmak için filinta gibi oğlum var diyorum. Iştahı bazen mukemmel ama bazense çoook kötü. Hala emziriyorum. Geceleri milyon kez, gunduzleri de5-6 sefer. Çok hareketli bi çocuk oldugu için asla kilo almıyor. Emekliyor, tutunup ayağa kalkıp koltukla arasında turluyor, ilk arabam oyuncağıyla da yürüyerek baya geziniyor. Tek elinden tutunca da yürüyor, yaklaşık 1 dakika kadar desteksiz ayakta duruyor ama 1 adım atıp yere oturuyor. Sanırım yaşına doğru yürüyor olucak allah saglık verirse nasipse. Oyun olarak el sallama, opucuk gonderme, tokalaşma, al ver oyunlarını oğrettim şimdilik. Allah hepinizin cocuguna saglıklı yaşam versin.
kızlar merhaba.1aydır girmiyordum malum tatildeydim.Bebeğimle 12 saatlik otobüs yolculuğumuz sorunsuz geçti.Otobüste ağlar diye çok korkmuştum ama hiç öyle olmadı.Uyudu bol bol...Bu arada bebeğim emekliyor,koltuklara tutunup kalkıyor,koltuğa tutunup yürüyor.Bu sabah acı acı ağlayarak uyandı bir baktım yanıyor ateşi 38 derece.Eşimle hemen suyun altına soktuk ağlarken bir baktım alt tarafta beyaz bişey var bir de ne göreyim diş çıkmış.Sevinç ve şaşkınlık bir arada...Sonra ishal oldu.Doktora götürdük şuan uyuyor ama ateşi hala tam düşmüş değil.
nergisayşe sen olmadan sessiz kalıyordu sayfa gelmene sevindim. bebeğinin ilk dişi mi canım?