• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimin Yüzü Tahriş Oldu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

jade1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
27
0
86
merhaba arkadaşlar,1 haftadır bebeğimin yüzünde ufak ufak sivilce gibi birşeyler çıkmaya başladı kızarıyor ayrıca kayınvalidemler çok öpüyor öpmeyin lütfen dediğim halde. birde nasıl öpüyor şapp diye :47: sinir oluyorum sebamed bebekler için yüz kremi kullanıyorum,ayrıca nivea baby nemlendiricide kullandım ama nafile ne yapabilirim yardım lütfen

Son düzenleme:
Canim benimde ayni sorun olustu öpme desende diger cocuklarim hep öpüyordu penatenin yuz vucut bakim kremini kullaniyorum tas gibi krem kutusunda olan yanaklari pütürcük olsun hemen suruyorum aninda geciyor.bir dene istersen.özellikle biyiklisakalli kisilere öptürme ben babamiza cok kiziyorum sap sup öpüyor diye

Canim benimde ayni sorun olustu öpme desende diger cocuklarim hep öpüyordu penatenin yuz vucut bakim kremini kullaniyorum tas gibi krem kutusunda olan yanaklari pütürcük olsun hemen suruyorum aninda geciyor.bir dene istersen.özellikle biyiklisakalli kisilere öptürme ben babamiza cok kiziyorum sap sup öpüyor diye

teşekkürler canım hemen deneyeceğim

benim de oğlumun yanağında kırmızı kabartılar var, onları kaşıyıp yoluyor. dün cildiyeye gittik. atopik dermatit, yani yapısal egzama dedi. bir krem verdi, hemen iyileşmeye başladı. sebamed şampuan ve banyo köpüğü kullan, peluş battaniye ve oyuncaklardan uzak tut dedi.

Back