- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
-
- Konu Sahibi 19KasimBhr
canım için (karın boşluğun) şuan çok geniş onun minicik boyutları için benimde o aylarda hiç yoktu ama 7. aydan sonra görsen korkardın:)) oynamayabilir hiç korkmayın.. yukarı uzanmayın,gerinmeyin,belinize yük ağırlık verecek şeylerle uğraşmayın taze yiyecekler yiyin etlere,yumurtaya elinizle temas etmeyin eldiven kullanın ,herşeyi mutlaka mevsimiyse yiyin anne karnında beslenme çok önemli cola içmeyin.. gerisi ALLAHa emanet..
canım için (karın boşluğun) şuan çok geniş onun minicik boyutları için benimde o aylarda hiç yoktu ama 7. aydan sonra görsen korkardın:)) oynamayabilir hiç korkmayın.. yukarı uzanmayın,gerinmeyin,belinize yük ağırlık verecek şeylerle uğraşmayın taze yiyecekler yiyin etlere,yumurtaya elinizle temas etmeyin eldiven kullanın ,herşeyi mutlaka mevsimiyse yiyin anne karnında beslenme çok önemli cola içmeyin.. gerisi ALLAHa emanet..
Canım nedne ete ve yumurtaya elle dokunmayalım...CADIARZU
barzey cnm et ve yumurta dan toxoplazma denen bir parazit bulaşaßiliyormuş çünkü.O yüzden her nekadar iyi yıkanmış olsa da doktorum bana eldven kullanmamı söyledi.Yumurta için ben duymadım ama et iyi yıkanmamış sebze ve meyvelere dokunmak çiğ köfte,salam ,sucuk tarzı yiyecekler yememek lazım..TOXOPLAZMA gebelikte çok riskli...anomalili bebeklerin doğmasına sebep oluyor.
Merhaba kızlar ben geçen hafta bebeğimin hareketlerini hissetmeye başlamıştım sabah ve akşamları özellikle çok belirgindi 3 gün aynı sürdü ama 3 günden sonra hiç hissedemiyorum:uhm:
Sırf içim rahat etsin diye cmt günü doktora gittim.Doktor herşey normal dedi ama ben hala hissedemiyorum ..
Bu normalmidir neden geçen hafta başları hareketler çok belirginlen şimdi hiç yok..
yaşayanlar lütfen yazın..