- Konu Sahibi 19KasimBhr
-
kaç haftalık hamilesin canım...
baharcım aynı şeyi bende yaşadım halada yaşıyorum.18 haftalıkken hissetmiştim ilk hareketlerini.ama arada 2-3 gün hiç hissetmiyorum sonra hafif bi seyirme oluyor,oda saniyelik bekliyorum devamı gelmiyor.yani bi iki hafta önce daha güçlü hareketlerini hissetmiştim ama şimdi neredeyse yok denecek kadar az bi iki gündür.sitede sordum sağolsun bi kaç kişi cevap yazmış ve normal olduğunu söylemişler.ama insan yinede endişe ediyor.sanırım sende benim gibi ilk bebeğin kaybetmiştin yanlışmı hatırlıyorum.
Bende 17 +2 günlüğüm ama ben hissetmiyorum sen tam 17 haftada mı hissetin?merak ettim ben neden hissetmiyoum acaba neyse ki yarın dr a gideceğim inş bişey yoktur geçen hafta dr gittiğim de herşey normal bi sıkıntı yok demişti.Cinsiyeti kesinleştirmek için çağırdı beni bunu da soracağım inş.Bence bizim ilk gebelik o yüzden tam anlamıyoruz ben öğle düşünüyorum dr a da gitmişsin merak etme bence...
Tatlı çikolata falan yiyin akşam yada sabah ozaman hareketleniyolar:)
Benim karnım biraz büyüdü ama fazla değil normalde düz olduğu için kimse anlayamıyor kıyafetten anlamıyorlar. zayıfım bide ondan herhalde bende üzülüp telaş ediyorum ama çıktı yani dr bebek sağlıklı normal dedi ama ben hareketleri niye hissetmiyorum anlamadım bende telaşlandım yarın sorarım senin için de merak etme inş bişey yoktur.İnş sağlıklı sıhatli hayırlısıyla doğarlar canım içini ferah tut yoksa bebeğin de etkilenir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?