Aslında burayı iki konu için açmıştım. Kafamdaki ilk konuda beni çok rahatlattınız teşekkür ederim. Danışmak istediğim bir konu daha var. Çevremizdeki herkes ve biz bebeğimin sağ gözünün içeri doğru kaydığını farkediyoruz. Yaşadığımız yerde doktora götürdüm. Çocuğumun kayma muayenesinde kayma olmadığını söyledi doktor ama gözleri 7-7,5 numara çıktı. Gözlük verdi hemen aldık. Ama oğlum gözlüğü takınca sanki görmüyormuş gibi sinirlendi tutup fırlattı gözlerini kapatıp bir daha açmadı. Bende şüphelendim. İzinde memleketimizde bır profa götürdük. 10 kere falan damla damlatıldı belki 10-15 kere ölçüldü 2 numara çıktı gözleri. Bebekler için normal dedi ve gözlük vermedi. Kayma olduğunu söyledim ve açıkça gözünün kaydığının gözüktüğü bir fotoğraf gösterdim. Aynı şekilde bu doktorda kayma olmadığını söyledi. Kayma derecesi de çıkmıyor. Kayma muayenesinde bebeğimin gözleri normal çıkıyor. Hala ben ve benim haricimde oğlumu gören herkes tek gözünün kaydığını söylüyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Yalancı kayma diye bir şey varmış. O olabilir mi? Lütfen yorum yapabilir misiniz?