Bebeğimin karnımda ölmesi benim suçum mu kader mi?

Sağolun inşallah tek tesellim zaten cennette olması ...

Ne diyeceğimi bilmiyorum ihmal varsa da Allah'a havale ediyorum o doktorları

Aminnn Allah vicdanlı işini seven iyi yapan doktorlarla karşılamayı nasip etsin yine sonu nasip deneye geliyor rabbim büyük kokusunu aldıklarımızın nefesini yanımızdan eksik etmesin inşallah

365 mg magnezyum verdi kasılma vardı o yüzden vermişti bu magnezyumu bir doktorum vermişti acile gittim başka bir doktor yatırdı beni magnezyum gerek duymadı o doktor o yüzden bıraktım magnezyumu günde iki defa maden suyu içiyordum muz yoğurt kuruyemiş çok yiyordum bunlarda da magnezyum varmış besinlerden alabildim mi bilmiyorum midem rahatsız olduğu için hamilelikte maden suyunu muzu başımdan eksik etmezdim hiç yemeklerimi de yoğurtla yiyordum hep yiyeceklerden alıyorum zaten diye düşünüyordum hep magnezyum eksikliğinden mi öldü acaba bilmiyorum

Sağolun öyle aslında 1 hafta önce bu bebek yaşamaz dedi doktor ben yine de inanmadım Rabbim bilir dedim rabbim bu bebeği bana nasip etmedi inşallah Rabbime duam cennete bizi buluşturması

Başınız sağolsun size sabırlar diliyorum. Kendinizi suçlamayın lütfen. Siz ne yaparsanız yapın istediğiniz kadar uğraşın, zaten kaderde bu varmış. Yani ben şu ilacı içmedim, benim yüzümden oldu diye düşünmeyin bu sizi çok üzer yıpratır. Psikolojik destek almanızı öneririm bu süreci daha kolay atlatmak için.

Perinatolog da mı bunu bilemez 13 nde Perinatologa gittim bir sorun göremedi hatta kanamanın neyden kaynaklandığını bile anlayamadı enfeksiyon çıktı patolojide nasıl anlayamadılar bilmiyorum enfeksiyon plesantayı ayırmış su kesesini delmiş magnezyum almadığım için mi oldu acaba spiral mi yaptı tüm bunları kafam çok karışık giden gitti acısı bende kaldı

Genel durumunuzu iyi değerlendirmek lazım ama preeklempsi yani gebelik zehirlenmesi riski de yok o yüzden sadece magnezyumu eksik aldınız diye bebek ölmez diye düşünüyorum.

Onu çok özlüyorum belki de onun için bu kadar kafama takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…