Bebeğimin karnımda ölmesi benim suçum mu kader mi?

Canım Allahım sabır versin kaybın için evlatlarını Rabbim sizlere bağışlasın elbette ki senin suçun değil öyle hissetmen annelikten ama lütfen kendini suçlama , sen elinden geleni yapmışsın , Hayati riskin var demişler yine de devam etmişsin kuzun için .

Amin Allah razı olsun bunca zaman o kadar kanamaya rağmen beni niye bırakmadı diye düşünüyorum hamile olduğumu bilmeden çok ağır işler yaptım bir kere karnımın üstüne düştüm hamile olduğumu bilmiyordum ona rağmen düşmedi de şimdi niye öldü diye aslında kendimi suçlamam bundan acaba 19 20 haftalıkken acaba ben mi yanlış bi şey yaptım diye kendimi suçluyorum

Sizden de Allah razı olsun , o zamana kadar kese demek ki zarar görmemiş canım korumuş bebeği ama sonradan bir sorun olmuş keşke olmasaydı ama maalesef elinizden bir şey gelmezdi

Başınız sağ olsun. Lütfen kendinizi suçlamayın. Spiralle hamile kalacağınızı siz nereden bilecektiniz ki? Sonuçta çok düşük bir ihtimal bu. Öğrendiğinizde zaten bebeğiniz için kendi canınızı riske atmışsınız. Bu sizin ne kadar mükemmel bir anne olduğunuzu gösterir. İki evladınız için güçlü olmalısınız.

S Sağolun ama yine de dikkat etmedim bana yardımcı olan da çok yoktu eşim biraz yardımcı oluyodu onun dışında kimse yardımcı olmadı keşkelerle geçiyo hep 2 ay oldu ama hala kabullenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…