- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Portakal sikip ver.. portakalin suyunu.. bende ise yaradi... ustelik benim cocugumda dogustan makat anomalisi var yanlis yerde ve bu da kabizliga ya da kacirmaya sebep... buna ragmen kabizligi duzeldi cok sukurkızlar ya benim kızım son 1 aydır kabız sorunu yaşıyor. Ne yaptıysam olmadı hatta iki gündür akşamları prasa ıspanak yemeği verdim ama hiç düzelme olmadı. Yediği şeyler belli yoğurtlu yayla çorbası,ıspanak ama şehriyeli seviyor. İçine prasa katıp veriyorum öyle pek yemiyor sade yaptığım zaman da yemediği için mecbur ince şehriye katıyoeum. Suyu baya güzel içiyor. Sabahları uyandığında kahvaltıdan önce zeytinyağı veriyorum bugün mesela 4 kaşık verdim zeytinyağı. Biraz öyle yaptı ama yine de tam yapamadı. Ya bu kabızlıkla başım dertte. Ne yapabilirim? Doktor bi ilaç verdi bağırsak düzenleyici diye ama ilaca çok başvurmak da istemiyorum.
İki gün verdim,verdiğim zaman iyi geliyor ama hep o şekilde de yapsın iatemiyorum. Kayısı da veriyorum gün içinde 2 tane gün kurusu yediriyorum seviyor da. AMa yine de zorlanıyor. Normal olduğunu söyledi doktor ama bu düzelecek mı bu şekilde yerse? Değişik birşey kabul etmiyor kabak yemeği yaptığımda resmen tiksine tiksine yiyor. 1 kaşık su verip öyle kandırarak yedirmeye çalışıyorum bu sefer verdiğim herşeye de istemeyerek yaklaşıyor. Ne yapıcağımı şaşırdım
Suyunu ver canim nolacak ki10 aylık. Portokal için erken henüz 1 yaş öncesi önermiyorlar genelde ama bilemedm
MerhabaOnu yapıyorum. Bazen yapıyor bazen 3 gün sürüyor malesef.
Demir ilacı kulkanıyorsanız o yapıyordur. Ben de artık kullanmıyorum. Pekmez falan idare ediyoruzBeneğim 10 aylık yürüyemiyor. Gün içinde baya su içiyor ama yine de sorun geçmiyor
Kayisilariyla birlikte yesin içsin iyi gelir umarimKuru kayısıdan şekersiz hoşaf yapmanızı öneririm.
Evet aç karnına verin ki çabucak bağırsaklara insin.Tamam denicem peki aç karnına mı yemeli?
Bugüne kadar patatesi ağzına sürmedi zaten . Ev yapımı yoğurt veriyorum veya çorbasını yapıyorum zaten başka çorba yemiyor.Sut ürünleri muz haşlanmış patates vermeyin...
Kabak yemeğini zeytinyagiyla yapıp rondodan geçirebilirsiniz...mandalina da cok faydali...
Kabak yemiyor malesef. Çok vermeyi denedim bugün tekrar denicem ama yemiyor. Yediği tek şey yukarıda yazdıklarımAynı sıkıntıyı bizde yaşamıştık
Çiğ kabağı rendele yoğurtla karıştır içine biraz nane zeytinyağ ekle yada kendi yemeyi seviyorsa kabağı uzunlamasına doğra fırça ile üzerine çok az zeytinyağ sür hafif yumuşayacak kadar pişir eline ver
Artı bol su tabi
Kabak saolsum hayatımızın merkezine yerleşti öyle deva olmuştuki bize
Sende dene
Yoğurt ev yapımı veriyorum çorbasını da yoğurtla yapıyorum zaten. Paketli verdiğim tek şey hero baby toz mamalardan. Kaşık maması yani onun dışında şekerli birşey vermedim.yoğurt ve kefir verin.şekerlı gıdalar çok tuketıyormu.paketli vs verıyormusunuz.
kızlar ya benim kızım son 1 aydır kabız sorunu yaşıyor. Ne yaptıysam olmadı hatta iki gündür akşamları prasa ıspanak yemeği verdim ama hiç düzelme olmadı. Yediği şeyler belli yoğurtlu yayla çorbası,ıspanak ama şehriyeli seviyor. İçine prasa katıp veriyorum öyle pek yemiyor sade yaptığım zaman da yemediği için mecbur ince şehriye katıyoeum. Suyu baya güzel içiyor. Sabahları uyandığında kahvaltıdan önce zeytinyağı veriyorum bugün mesela 4 kaşık verdim zeytinyağı. Biraz öyle yaptı ama yine de tam yapamadı. Ya bu kabızlıkla başım dertte. Ne yapabilirim? Doktor bi ilaç verdi bağırsak düzenleyici diye ama ilaca çok başvurmak da istemiyorum.
İki gün verdim,verdiğim zaman iyi geliyor ama hep o şekilde de yapsın iatemiyorum. Kayısı da veriyorum gün içinde 2 tane gün kurusu yediriyorum seviyor da. AMa yine de zorlanıyor. Normal olduğunu söyledi doktor ama bu düzelecek mı bu şekilde yerse? Değişik birşey kabul etmiyor kabak yemeği yaptığımda resmen tiksine tiksine yiyor. 1 kaşık su verip öyle kandırarak yedirmeye çalışıyorum bu sefer verdiğim herşeye de istemeyerek yaklaşıyor. Ne yapıcağımı şaşırdım
o yapabılıyor olabılırmı acaba.tepki vermiş olabılır bellı bır sure sonra.Yoğurt ev yapımı veriyorum çorbasını da yoğurtla yapıyorum zaten. Paketli verdiğim tek şey hero baby toz mamalardan. Kaşık maması yani onun dışında şekerli birşey vermedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?