Yapmayın Allah aşkına, sizi üzüp kırmak istemem ama burda ne işiniz var yahu? Hic mi kadın doğum hastanesi yok, hic mi acil yok, hic mi sağlık olcağı yok.Günaydın hanımlar ; hamileliğimin 25 haftası bitmek üzere. .. bundan 4 gün önce kıpır kıpır olan oğlumun hareketleri azaldı ve yavaşladı.... telaş etmek istemedim hergün bir olmaz dedim bekledim ... dün akşam üzeri karnıma şiddetli ama kısa süreli bir ağrı girdi ...
Akabinde oğlumun 10 saate yakın hareket etmediğini farkettim
gece 3 buçukta kalktım çikolata yedim ve sırt üstü yattım ve tam 1 saat bekledim evet bebeğim hareket etti ama yavaş hareket etti 3 defa ... Öncekii kadar çok ve sert hareket etmiyor ... akşam doktora gideceğim ama korkuyorum internetten araştırdım iyi de yazmışlar kötü de ... korkmaya başladım ... başına böyle bişey gelen var mı yavrumun sağlığı yerindedir dimi ...
Niçin akşamı bekliyorsunuz hemen gitseniz doktoraGünaydın hanımlar ; hamileliğimin 25 haftası bitmek üzere. .. bundan 4 gün önce kıpır kıpır olan oğlumun hareketleri azaldı ve yavaşladı.... telaş etmek istemedim hergün bir olmaz dedim bekledim ... dün akşam üzeri karnıma şiddetli ama kısa süreli bir ağrı girdi ...
Akabinde oğlumun 10 saate yakın hareket etmediğini farkettim
gece 3 buçukta kalktım çikolata yedim ve sırt üstü yattım ve tam 1 saat bekledim evet bebeğim hareket etti ama yavaş hareket etti 3 defa ... Öncekii kadar çok ve sert hareket etmiyor ... akşam doktora gideceğim ama korkuyorum internetten araştırdım iyi de yazmışlar kötü de ... korkmaya başladım ... başına böyle bişey gelen var mı yavrumun sağlığı yerindedir dimi ...
kusura bakmayında o müdürüde benzetirim. işmi önemli bebekmi..yargılamayın lütfen ; doktorumla konuştum çok telaş yapma akşam gel bakalım dedi ... dün ilk defa o denli uzun süre hareket etmedi sabahta doktorumla konuştum ... bazen elimizde olmayan nedenler vardır şuan ayrılamıyorum iş yerinden şefim yok müdürde umursamaz böyle şeyleri ikna edemedim ne yapabilirim ki ... işi bırakıp çekip gitmek istedim ama bu ile ihtiyacım var şu anda
Yakın zamanda hamileydim, ben de Allah esirgesin babam vefat etse gidemeyeceğim bir yerdeydim ama cocuğumun hareketlerini bu kadar hissetmesem başbakan gelse umrumda olmazdı. Üstelik bahsettiğiniz süre cok uzunyargılamayın lütfen ; doktorumla konuştum çok telaş yapma akşam gel bakalım dedi ... dün ilk defa o denli uzun süre hareket etmedi sabahta doktorumla konuştum ... bazen elimizde olmayan nedenler vardır şuan ayrılamıyorum iş yerinden şefim yok müdürde umursamaz böyle şeyleri ikna edemedim ne yapabilirim ki ... işi bırakıp çekip gitmek istedim ama bu ile ihtiyacım var şu anda
bazen olabilio o haftalarda vursa bile hissetmio olabilirsin çok normal tatlı şeyleri daha çok ye dinlen hareket eder merak etme...
Hemen paniklemeyin, Bebeginiz artik büyüyor,yeri daraliyor, hareketleri illaki yavaslayip azalicak...ama devamli kalmasi önemli.
Yinede iciniz rahat etmezse bir doktora gidin, ALLAH sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah
o haftalarda benzer sıkıntıları yaşamıştım,her sabah çikolata yer bebeğim hareket etsin diye beklerdim.
ama sizin ki 10 saati aşmış ve bebeğin hareketleri yavaşlamış.tamam şu anda işten izin alamıyorsunuz ama gece de işe gitmiyorsunuz ya hemen bir acile gitseydiniz keşke.arkadaşlar sizi yargılamıyor bebeğiniz için endişeleniyor.
canım benim inşallah hiçbir sorununuz yoktur, iyi düşün iyi şeyler olsun. benimde yakın bir arkadaşımın 1 gün boyunca hareket etmemişti dr a gitti "mışıl mışıl uyuyor annesi endişe etme demiş" :) inşallah seninkide totosunu dönmüş uyuyordur annesi :)yargılamayın lütfen ; doktorumla konuştum çok telaş yapma akşam gel bakalım dedi ... dün ilk defa o denli uzun süre hareket etmedi sabahta doktorumla konuştum ... bazen elimizde olmayan nedenler vardır şuan ayrılamıyorum iş yerinden şefim yok müdürde umursamaz böyle şeyleri ikna edemedim ne yapabilirim ki ... işi bırakıp çekip gitmek istedim ama bu ile ihtiyacım var şu anda