Bebeğimin haraketlerini hissetmiyorum nolur yardım

21. Haftada sürekli hissedilmez ki ara ara gelir. Çok panik oluyorsan acile git baktır.

El doppleri al için daraldıkça kalbini dinle. İlk bebeklerde 20. Haftalarda hissediliyor zaten oda karıncalanma gibi büyüdükçe artar hareketlerini
Hissetmen. Şu an normal olduğunu düşünüyorum. Doktora gitmen daha doğru olacaktır çok endişeliysen

Yanı bu haftalarda zaten daha yeni yeni keşfedersiniz hareketlerini
Biraz tatlı biseyler yiyip uzanın sol tarafınıza dönün
Iciniz rahat etmiyorsa ginede bi gidin doktora
3 lü taramam temiz çıktı ayrıntılı ultrasona 1 hafta önce gittim hiçbi sıkıntı yok herşey normal sağlıklı dedi dün haraketlerini hissetmiyorum diye acile gittim dayanamayıp doktor bebek iyi sağlıklı dedi ama bugün hissettim şükür öğlen yemekten sonra oturuyordum ilk önce hafif pıt pıt damar atması gibi atmalar oldu sonra şiddetli bir şekilde tekme gibi oldu yerimden zıpladım üst üste baya şiddetli tekme yedim yani tekmemi bilmiyorum ama damar atması gibi çok şiddetliydi bir kaç saniye aralıklarla oldu

21. Haftada sürekli hissedilmez ki ara ara gelir. Çok panik oluyorsan acile git baktır.
Dün acile gittim bebek iyi sağlıklı dedi yolladı bugün öğlen hissettim ilk başta bir kaç defa damar atması gibi pıt pıt attı sonra o pıt pıtın yani damar atmasının çok şiddetlisi oldu yerimden zıpladım 3 4 defa bi kaç saniye arayla tekrarladı ama yani şiddetliydi içim kalktı resmen

3 lü taramam temiz çıkmıştı 1 hafta önce ayrıntılıyada gittim hiçbi sıkıntı yok gayet sağlıklı demişti doktor herşey normal dedi yani dayanamadım zaten dün gittim acile doktor kalp atışını dinletti iyi dedi yolladı bugün öğlen yemekten sonra oturuyordum bir ana karnımda damar atması gibi pıt pıtlar hissetim ama hafif olan bir kaç pıt pıt ettikten sonra şiddetli bir damar atması gibi pıt hissettim bir kaç saniye aralıkla 3 4 defa baya sert pıt oldu yerimden zıpladım hatta içim kalktı böyle

26-27ye kadar çok düzenli hareket bekleme.

Sevindim canım senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…