Bebeğimin haraketlerini hissetmiyorum nolur yardım

dilanguness

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
231
95
13
23
Hanımlar 21 haftalık hamileyim bebeğimin haraketlerini hissetmiyorum hissetmiyorum derken günde 1 kere bazen 2 oda çok hafif bazen 1 gün hissedip 3 gün hissetmiyorum mesela 2 gündür tık yok çok korkuyorum yardım edin bu haftalarda net hissetmem gerekmiyor mu? Bu arada kilom 84...

Bilmiyorum çok korkuyorum internette filan tekmeleri hissetmeniz lazım diyo çevremdekilerde öyle ama yok hissetmiyorum birşey
Aynı endişeleri ben de yaşadım 1 hafta sonra daha net ve daha sık hissedersin korkacak bişey yok

24.haftadan sonra net olarak hissettim. Öncesinde ayni senin dedigin gibiydi. Bir anliyodum bi anlamıyorum bazen bi kaç gün hiç bisey olmuyordu veya ben kaciriyodum sürekli dinleyincede bağırsak hareketini bile bebek hareketi zannetmeye baslamistim. ilk hareketini 17.haftada hissettim ama seri ve düzenli olarak 24ten snra her gün mutlaka bir kaç defa ve artarak hissetmeye basladim. 29dayim simdi. Endiselenme bir kaç hafta daha sabret.

Genelde 24. haftadan sonra daha net anlaşılıyor tekmeler hiç endişe etmeyin. Karın çevresi yağ miktarı biraz fazlaysa hissetmeniz biraz daha geç olacaktır.
Acile gittim daynamayıp oğlumun durumu iyimiş doktor bir sıkıntı yok dedi ama haraketlerini şimdi hissetmen gerekiyor dedi ama hissetmiyorum çok arada hafif hafif zaten 5 gün öncede ayrıntılı ultrasona girmiştim organlarında yada bebekte bir sıkıntı yoktu 3 lü taramamda temiz anlamıyorum 80 kiloyla gebe kaldım 84 oldum şuan kilodan mı acaba

Aynı endişeleri ben de yaşadım 1 hafta sonra daha net ve daha sık hissedersin korkacak bişey yok
Acile gittim dayanamayıp şükür oğlum iyimiş ama doktor şimdiye hissetmen lazım dedi bilemiyorum 5 gün önce ayrıntılı ultrasona gittim 3 lü taramada temiz inşallah bir an önce net hissederim şuanda hissediyorum ama çok az az

Çok sağol ya içimi rahatlattın Ayrıntılı ultrasona 5 gün önce gittim doktor gayet iyi dedi hatta çok haraketliydi doktorda haraketli dedi oğlum olacak inşallah 3 lü taramamda temiz çok şükür. Daha yeni acile gittim 3 gündür hissetmiyorum dedim baktı bebek gayet iyi dedi inşallah bir an önce net hissederim gece uyumadan önce dua ediyorum tekmesiyle uyanayım diye

Ah canim nasil iyi anliyorum seni. Bende 2 gün hissedemedim aile hekimine gittim kalp atışını dinlemeye panik yapiyoruz elimizde olmadan. Benimde oğlum olacak kismetse bak bu haftadayim hala tekme ile uyanmiyorum beklentiyi yuksek tutma snra endise geliyor pesinden. Ama 2-3 haftaya gerçekten farki anliycaksin yeri daraldikca hareketler siddetlenecek. Öyle ki karnimi izliyorum ARTIK yamuk yumuk şekiller aliyor

Ay inşallah kuzum ya korkuyorum ister istemez, inşallah hemen hissederim

Çok normal kendini üzme göbek yağlanması çoksa da hissetmek zor olur. 25. Haftadan sonra hissedersin

Acile gittim dayanamayıp doktor bebek iyi dedi ama şimdiye hissetmen lazım dedi hissediyorum ama çok az ayrıntılı ultrasona 5 gün önce gittim 3 lü taramamda temiz acaba neden böyle
Gazın okur ya öyle hareketler oluyor açıkçası ben 24 fen önce net hissetmedim azar azar hissediyordum kelebek gibi çok az ayrıca ilk gebeliklerde geç hissedilir bence endişelenme canım her şey normaldir

Yanı bu haftalarda zaten daha yeni yeni keşfedersiniz hareketlerini
Biraz tatlı biseyler yiyip uzanın sol tarafınıza dönün
Iciniz rahat etmiyorsa ginede bi gidin doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…