bebeğimin göbek kordonunda 2 damar var bu durumda olan var mı

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
298
Denizli
merhaba ben 18 haftalık hamileyim ve en son kontrolümde bebeğimin kordonunun 2 tane olduğunu öğrendim aklım karıştı hiç bu durumda olupta doğum yapan var mı bu durum bebeğimin beynini etkiler diye korkuyorum bu durumda olanlar yardım edin lütfen...

merhaba ben bebek arabasının satıcısıyım nasipte burada karşılaşmak ta varmış. benim oğlum 6 aylık denizlide doğum yaptım belki adını duymulsundur abdurrahman orhan dı doktorum bende 18 haftalıkken 2 kordon olduğunu öğrendim gitmediğimiz doktor kalmadı içimiz rahat etsin diye babür kaleli ve dolunay hanıma gittik araştırmadık site okumadık yazı bırakmadık istediğin herşeyi sorabilirsin bu konu ile alakalı . ter arter tek ven ile doğum yaptım Allahıma binlerce defa şükürler olsun oğlum çok sağlıklı bir bebek ( maaşallah) . senin neler hissettiğini çok ii anlıyorum. doğuma kadar içim çok kötüydü ve kimseyide tanımıyorduk bu şekilde doğum yapan . bence hiç korkma çünkü o çok sağlıklı emin ol...

merhaba cnm ablamın kızında öyle bi problem çıkmıştı.hiç bi problem olmadı.sağlıklı doğdu.ben bu şekilde doğan çok duydum.o zaman bizde korkup araştırmıştık.hatta bizimki ikizdi bebekler.bu problem olan bebeğimöiz daha tombiş doğdu biz beslenemiyo sanıyorduk

merhaba ben bebek arabasının satıcısıyım nasipte burada karşılaşmak ta varmış. benim oğlum 6 aylık denizlide doğum yaptım belki adını duymulsundur abdurrahman orhan dı doktorum bende 18 haftalıkken 2 kordon olduğunu öğrendim gitmediğimiz doktor kalmadı içimiz rahat etsin diye babür kaleli ve dolunay hanıma gittik araştırmadık site okumadık yazı bırakmadık istediğin herşeyi sorabilirsin bu konu ile alakalı . ter arter tek ven ile doğum yaptım Allahıma binlerce defa şükürler olsun oğlum çok sağlıklı bir bebek ( maaşallah) . senin neler hissettiğini çok ii anlıyorum. doğuma kadar içim çok kötüydü ve kimseyide tanımıyorduk bu şekilde doğum yapan . bence hiç korkma çünkü o çok sağlıklı emin ol...

teşekkür ederim içimi rahatlattınız hamileliğim boyunca iki dr takip ediyorum hem özel hastanedeki dr gidiyorum hemde profesöre başak hanıma duymuşsundur belki başak hanım söyledi ama hiçbirşey demedi aklım karıştı tarama testleri normal çıktı inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğimi bende kucağıma alırım senin bebek çok erken doğmuş bu arada...

merhaba ben 18 haftalık hamileyim ve en son kontrolümde bebeğimin kordonunun 2 tane olduğunu öğrendim aklım karıştı hiç bu durumda olupta doğum yapan var mı bu durum bebeğimin beynini etkiler diye korkuyorum bu durumda olanlar yardım edin lütfen...

Merhaba.ayni durum bende de var ikizlerimin bi tanesinde tek arter tek ven var.sizin hamileliginiz nasil geciyor ? Baska bir doktora daha gorundunuz mu bebegun sagligi nasil

merhaba. size en son yazdığımda 19 haftalıktım şu an 31 haftalığım ve doğuma çok az kaldı. sizi doğum yapmışsınızdır diye düşünüyorum bebeğinizin sağlığı nasıl cevap yazarsanız çok sevinirim.

Merhaba.ayni durum bende de var ikizlerimin bi tanesinde tek arter tek ven var.sizin hamileliginiz nasil geciyor ? Baska bir doktora daha gorundunuz mu bebegun sagligi nasil
Benim de ikizlerimin 1 tanesi tel arter tek ven şu an diğerine göre 3 hafta geriden geliyor yani ama organları herşeyi normal dedi doktor çok korkuyorum 31. Hafta da doğuma alıcak doktor siz nasıl oldunuz

Öncelikle bir doktorla sınırlı kalmayın içinize sinmiyosa yani takip kesinlikle çok önemli . Şans eseri fark edildi rahme giden damarlarda çentik vardı süreklidir kontrol halindeydim bebek beslenemezse alinacakti çok şükür beklediğimiz gibi olmadı kızım 38 haftalık 3300 doğdu ki sadece bunla kalmayıp bir sürü sıkıntı çektim . Daha çok bebeğe kg yapıcı deyler tüketin ve olabildiğince sola yatın özellikle yemeklerden sonra kan akışında kolaylık sagliyo .

Back